Друг Мішиної Кот зізнався, чи став би спілкуватись із Владом Ямою після його втечі: “Завжди тримався осторонь”

Відомий український хореограф Женя Кот висловився про свого зіркового колегу Влада Яму, який після початку повномасштабної війни виїхав за кордон

Женя Кот, відомий український хореограф, у нещодавньому коментарі для журналістів висловився про свого зіркового колегу Влада Яму. Знаменитість зізнався, як ставиться до нього та його вчинку, а також натякнув, чи збирається взагалі спілкуватись зі знаменитістю після всіх скандалів, які спалахнули навколо його імені.

Нагадаємо, що на початку повномасштабної війни Влад Яма тишком виїхав за межі країни. Разом зі своєю дружиною та сином знаменитість оселився у США. Хоча шанувальники робили ставку на те, що зірка залишить свою сім’ю в безпечному місці та повернеться в Україну, він так не зробив. Через це хореографа почали активно критикувати та просили пояснити, чому він так вчинив. Влад Яма мовчить про причини свого виїзду і досі.

Влад Яма майже півтора року живе з родиною у США та не пояснював свого рішення виїхати
Влад Яма майже півтора року живе з родиною у США та не пояснював свого рішення виїхати

В інтерв’ю для Слави Дьоміна Женя Кот зазначив, що вони з Владом Ямою часто пересікалися на зніманнях тих чи інших танцювальних шоу, втім близькими друзями ніколи не були. Знаменитість зауважив, що його зірковий колега, мовляв, завжди тримався на відстані від нього. Крім того, додав Женя Кот, він навіть не зідзвонюється з хореографом, який осоромився переїздом у США.

Втім, додав знаменитість у коментарі для Дьоміна, якби зустрів Влада Яму на вулиці, то привітався би з ним – ніяких інтриг і скандалів він починати не бажає.

“З Владом ніякого зв’язку ми не тримаємо, та й в принципі до цього не дуже тримали. Тому що Влад завжди і тримався від усіх трошечки осторонь”, – пояснив в інтерв’ю для відомого зіркового журналіста Слави Дьоміна Женя Кот.

Женя Кот висловився про свого зіркового колегу Влада Яму, який виїхав до США
Женя Кот висловився про свого зіркового колегу Влада Яму, який виїхав до США

Нагадаємо, що нещодавно у мережі почали з’являтись чутки про те, що відомий український хореограф повернувся до України. Причиною такого поголосу стало те, що Влад Яма на своїй сторінці в Інстаграмі опублікував неоднозначну Історію, на якій позує в студії “Твій день” на каналі 1+1. Втім, пізніше редакція ТСН звернулась до працівників студії з питанням, чи приїжджав до них Влад Яма. Там зазначили, що хореографа у студії не було. В чому причина такої публікації скандального танцівника, невідомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини