Рубрики: Новини

Ведуча 1+1 Хамайко розповіла про втрату дитини у її сім’ї: пасинок боронив Україну разом з татом Оністратом

Популярна ведуча Валентина Хамайко з щемом у серці розповіла про загибель на фронті свого пасинка. Хлопцю було трохи більше 20-ти років і він був добровольцем.

Сьогодні родина улюблениці мільйонів, ведучої проєкту “Сніданок. Вихідний”, Валентини Хамайко, у скорботі. Син її чоловіка, Андрія Оністрата, Остап, героїчно загинув під час виконання бойового завдання. Дикторка розповіла подробиці у мережі.

Про це стало відомо у минулу п’ятницю. Відомо, що хлопець пішов на фронт добровольцем, на момент смерті йому був лише 21 рік. Тато підтримав рішення сина піти захищати Україну та й долучився сам. Тримали оборону рідні разом останні 2 місяці. Нині ж розбитий горем чоловік знаменитості, як він сам пише в Інстаграмі, перебирає речі загиблої дитини та готується до похорону. Андрій ділиться думками та розповідає, наскільки добре Остап розбирався у військовому спорядженні, що навіть радив батькові, що краще купувати собі.

Чоловік Валентини Хамайко про загибель сина

Валентина також у скорботі. Ведуча згадує, скільки теплих і гарних моментів було в родині, коли Остап зростав, скільки разом вони подорожували та скільки позитиву дарували один одному.

Перед своєю загибеллю юнак все ж таки приїздив до родини. Короткий візит лишив багато приємних спогадів, адже коло Остапа зібралися майже всі родичі.

Підтримало родину українського героя чимало публічних людей. Зокрема цілий пост в Інстаграмі загиблому синові Оністрата присвятив маркетолог і лідер думки Андрій Федорів, який пригадав, яким був хлопець: дуже мужнім, але з щирою дитячою посмішкою. Режисер Любомир Левицький також не лишився осторонь. Він пригадав, як тато героя робив все можливе, аби опинитися на фронті разом з дитиною. Митець зазначив, що від скорботної новини у нього просто розривається серце та шаленіє лють до ворога.

Трагедія не лишила байдужим нікого

Щирі співчуття родині Валентини Хамайко, її чоловікові Андрію Оністрату та вічна пам’ять українському захисникові Остапу.

Поділитися