22-річна дружина 38-річного Остапчука побувала у Відні, куди переїхала Горняк: “Місто для життя після 40”

Володимир Остапчук вкотре знайшов собі нову обраницю, яка активно веде блог у мережі, показуючи своє життя. На цей раз вона побувала у місті, яке облюбувала для себе колишня шоумена.

Популярна блогерка, а нині й обраниця Володимир Остапчука, Катерина Полтавська показала нові кадри зі своєї закордонної поїздки. На цей раз вона опинилася у розкішному Відні, столиці Австрії. Дівчина показала величний собор у готичному стилі та поділилася роздумами про свою поїздку. На думку коханої ведучого, місто може вразити, але поки що під її стиль життя воно не підходить.

“Тут дуже красиво, але якщо розглядати Відень, як місто для життя, то тільки після 40 років, як на мене”, — підписала світлину Катя.

Дружина Остапчука побувала у Відні, куди переїхала Горняк

А ось моложава колишня Остапчука, Христина Горняк, схоже не погодилася б з тезою своєї суперниці. У профілі зірки вже давно значиться, як місто перебування не лише Київ, а й Відень. Проте, зараз знаменитість активно відпочиває в Іспанії та ділиться світлинами звідти.

Дружина Остапчука побувала у Відні, куди переїхала Горняк

Цікаво, що сам Володимир взагалі вже й не згадує свою другу дружину, заради якої розлучився з Оленою Войченко, проживши з нею у шлюбі близько 13 років, привівши з нею у світ двійко дітей. Є інформація, що жінка виїхала у 2022-му році до Канади, вивізши туди і своїх малюків. Раніше шоумен скаржився, що не мав змоги повноцінно спілкуватися з крихітками начебто через їхню маму, але згодом пристрасті вщухли, але ведучий досі не прокоментував, як вийшли з екс-коханою з такої кризової ситуації.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Остапчук також ділився думками на своїй сторінці в Інстаграмі про те, що не проти нового поповнення у сім’ї. Мріє відомий чоловік ще про двох дітей, ймовірно, у якості матері розглядає свою Катю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини