Олег Винник вперше розповів про свою дружину Таюне: вона для нього не просто Тая, а квітонька

Популярний співак Олег Винник поділився найпотаємнішим та розповів, як ніжно називає свою вірну супутницю Таюне. Яке ніжне прізвисько вигадав зірці Головний вовк країни?

Олег Винник і Таюне нерозлучні вже багато років. Не секрет, що у мережі давно фанати розгадали секрет їхніх стосунків та дізналися навіть про таємне весілля, яке зірки намагалися приховати.

Як виглядає і чим займається єдиний син Олега Винника
Олег Винник вперше розповів про свою дружину Таюне

Втім, навіть до того, як спливли подробиці про одруження Головного вовка країни, неможливо було не помітити, з якою ніжністю артист ставиться до своєї бек-вокалістки. Прямо зі сцени відомий чоловік називав її найлагіднішими словами, а раз на концерті у Луцьку, у 2019-му році видав секретне прізвисько Таїсії, представивши її гостям виступу, як “чарівну квіточку”.

У мережі повідомили, де сьогодні живе дружина Олега Винника Таюне
Олег Винник вперше розповів про свою дружину Таюне

Цікаво, що згодом фанати підхопили слова виконавця та почали повсякчасно називати свою улюбленицю “квіточкою” та “квіткою”. Сватко очікувань не підвела, почавши асоціювати себе з пишними букетами, фотографуючись з ними та тендітними трояндами.

Та нині від зірок неможливо дочекатися нових світлин. Співаки перестали виходити на зв’язок після Великодня 2022-го року. Є інформація, що Олег нині у Німеччині, займається питаннями свого здоров’я. Про Таюне представники зірки нічого не говорять. Проте, у мережі прихильники здогадуються, що скоріше за все ця відома білявка також поїхала слідом за Винником.

 

Тим не менш, не раз надходили повідомлення про те, що попри свій стан здоров’я Головний вовк країни не забуває про свою Батьківщину та допомагає Збройним Силам України транспортом.

Нагадаємо, що у 2020-му році “знайшовся” син Олега і Таїсії. Фото з німецьким спортсменом, Юліаном Винником облетіли всі медіа, але артист так і не дав жодних коментарів з цього приводу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини