“Я плакала, життя закінчується”: екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про свій діагноз

Екс-дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла в Мережі про свій діагноз, про який вона тривалий час навіть не здогадувалася.

Христина Горняк вже тривалий час проживає на кордоном, але під час одного зі своїх візитів в Україну дівчина відвідала лікаря, щоб здати відповідні аналізи. Три тижні тому їй поставили страшний діагноз – гідронефроз 4 ступеню, атрофія лоханок лівої нирки. Христина зізнається, що це не на жарт її збентежило, адже лікарі в Україні порекомендували їй видаляти нирку.

“Вердикт в Україні був видалення нирки. Після цих слів я впала до самого низу. Я плакала і думала, що буду вмирати, що життя закінчується, але я це нікому не показувала”, – розповіла Горняк.

Христина Горняк розповіла про свій діагноз

Згодом дівчина поїхала назад до Відню і знайшла там іншого лікаря. Він провів діагностику її нирок і сказав, що її нирка, яку начебто потрібно видаляти працює на 30%, тому в цьому поки немає небхідності, бо лікар зробить все можливе, аби врятувати її здоровʼя.

Зірка розповідає, що ця хвороба зовсім ніяк не проявляється. Христина впродовж всього часу дуже добре себе почувала, не мала ніяких скарг на здоровʼя, а її аналізи були завжди бездоганними. На результатами УЗД Горняк спочатку сказали, що у неї в нирці кіста і лише два останніх рази лікарі повідомили, що варто відвідати уролога і провести детальну діагностику.

Христина Горняк розповіла про свій діагноз

“Ця хвороба не проявляється ніяк. Всі аналізи в мене як у здорової людини”, – додає дівчина.

Після того, як лікар у Відні пообіцяв боротися за її здоровʼя, Христина почуває себе значно краще. Зараз її підтримують друзі та коханий чоловік, який завжди готовий прийти на допомогу у скрутні часи. Він каже, що Христина з тих людей, які повинні прожити на землі цілих 100 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини