46-річна Камалія після схуднення похизувалась фігурою в спортивних шортах: стрункий та підтягнутий стан

Відома українська співачка Камалія Захур на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала свіжу фотографію. Як нині виглядає артистка?

Камалія Захур, відома українська співачка, нині продовжує активно будувати кар’єру та виступати з благодійними концертами. Знаменитість активно представляє Україну на міжнародній країні та робить усе можливе, аби допомогти тим, хто цього потребує. Крім того, знаменитість встигає і виховувати власних доньок від колишнього чоловіка Мохаммада Захура.

Артистка приділяє своїм дітям багато уваги, а нещодавно, наприклад, влаштувала з дівчатками велопрогулянку. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала свіжу фотографію, на якій позувала разом зі своїми доньками Мірабеллою та Арабеллою. Зіркові рідні були одягнені в спортивний одяг та позували на своєму двоколісному транспорті.

Камалія Захур показала кадри з прогулянки зі своїми доньками Арабеллою та Мірабеллою
Камалія Захур показала кадри з прогулянки зі своїми доньками Арабеллою та Мірабеллою

Шанувальників замилував вид сімейного щастя. Втім, не лише на це користувачі мережі звернули увагу. Так, на новій фотографії можна помітити, що Камалія схудла, а її фігура підтягнулась. Крім того, знаменитість вперше за довгий час відмовилась від закритого вбрання, довгих суконь і вдягла спортивні шорти.

Підписники знаменитості змогли побачити, наскільки спортивною є форма Камалії. Зірка має стрункий стан і витончену фігуру. Останнім часом зірка і взагалі дуже похорошіла. Це помітно, зокрема, по її яскравій усмішці.

Камалія Захур вперше за довгий час показалась у короткому наряді
Камалія Захур вперше за довгий час показалась у короткому наряді

Не так давно Камалія повідомила, що більше не перебуває у шлюбі зі своїм чоловіком. Причину, чому артистка вирішила піти від пакистанського мільярдера, вона вирішила не оголошувати. Камалія лише натякнула, що причиною стало усвідомлення, що у неї з чоловіком різні шляхи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини