Рубрики: Новини

Цифра близиться до 100 тисяч: Євген Кошовий зізнався, скільки витрачає на життя щомісяця та звідки бере гроші

Відомий український гуморист і зірка "Кварталу 95" розповів про свої заробітки під час повномасштабної війни. Знаменитість також зізнався, скільки витрачає на місяць

Після початку повномасштабної війни у кожного українця суттєво погіршився заробіток і змінилась так звана фінансова картина – пріоритети й витрати тепер мають інший вигляд. Це стосується й відомих українських артистів. Так, наприклад, Євген Кошовий у нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна зізнався, чим нині заробляє на життя та скільки його родина витрачає кожного місяця.

За словами Євгена Кошового, у сьогоднішніх реаліях він та його сім’я живуть на кошти, які були зароблені ще до 24 лютого минулого року. Художній керівник “Кварталу 95” зазначив, що необхідні гроші він бере із запасів та зауважив, що зараз немає таких джерел доходу, які були раніше. Кошовий зазначив, що певна сума надходить з YouTube-каналу, а частину заробітку можливо отримати, якщо у “Єдиного Кварталу” з’являються спонсори.

Євген Кошовий розповів, звідки бере гроші на життя у повномасштабну війну

Висловився відомий український актор і гуморист Євген Кошовий не лише про заробіток, але й про витрати. За словами знаменитості, кожного місяця сума може бути різною. Втім, якщо брати середній показник, то ця цифра може сягати близько двох тисяч доларів. У гривнях для комфортного життя родині Кошового потрібно близько 70 тисяч гривень.

У відповідь на запитання Слави Дьоміна Євген Кошовий зазначив, що декілька тисяч доларів – це цілком нормальна сума для родини в шоубізнесі. Нагадаємо, що відомий український гуморист разом зі своєю дружиною виховують двох дітей – доньку Серафіму та Варвару. Старша донька зіркової пари, як зізнався артист раніше, має мажорські замашки.

Євген Кошовий назвав суму, яку витрачає його родина щомісяця

Говорячи про доньку Євгена Кошового, то в цьому ж інтерв’ю для Слави Дьоміна артист зізнався, що останні декілька років у нього та його доньки були складні стосунки. Зокрема, дівчина була доволі пещеною та витрачала чимало грошей.

Поділитися