Хто більше підходить Руслану Сенічкіну у якості дружини: яскрава Людмила Барбір чи сімейна Лідія Таран

Руслан Сенічкін досі офіційно носить статус неодруженого чоловіка, хоча чуток про його романи — хоч відбавляй. Дізнайтеся, хто йому з колег відповів взаємністю і з ким би ведучий міг одружитися?

Популярний теледиктор Руслан Сенічкін досі одинакує, але його не раз помічали у компанії перших красунь українського телебачення. Ще задовго до останніх років зірку підозрювали у романі з Лідією Таран. Знаменитостей часто бачили разом на світських заходах і навіть у студії 1+1 вони не приховували своїх взаємин.

Фанати пророкували навіть шлюб цим ведучими, мовляв така тендітна білявка дуже підходить мужньому Руслану. Їх вже точно бачили їх у якості родини, якби не одне “але”. Обидва вирішили спростувати чутки та розповісти правду про те, як спілкуються між собою. Виявляється відносини дійсно є, але лише дружні та товариські. Про це кумири мільйонів розповіли у такому сюжеті:

Втім, прихильників Сенічкіна не полишала ідея його одружити. Після Лідії Таран йому почали приписувати іншу пасію, і знову ж таки колегу, Людмилу Барбір. Тут площина для чуток була куди більшою, адже зірки дуже багато часу проводили разом на знімальному майданчику, публікували спільні світлини, де обіймалися один з одним. В епоху соціальних мереж кадри розліталися у мить. Проте, ведучі спростували знову ж таки свій роман, зазначивши, що вони дійсно стали близькими за понад 10 років співпраці, але тільки як добрі друзі.

Людмила Барбір підозріло багато часу почала проводити з Русланом Сенічкіним
Людмила Барбір підозріло багато часу проводить з Русланом Сенічкіним

Це й не дивно, адже популярна брюнетка “Сніданку з 1+1” давно одружена і свого чоловіка, своє кохання ні на кого не проміняє. Ба більше, знаменитість має дитину від обранця.

Руслан Сенічкін своєю чергою ще досі не розкрив своєї дами серця, хоча й зазначав минулого року, що половинка у нього вже є.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини