Рубрики: Новини

Віталій Козловський отримав повістку: менеджерка співака підтвердила, що артист пройшов медичну комісію

Популярний співак Віталій Козловський повідомив, що отримав повістку. Чи відправиться артист служити розповіла його представниця, менеджерка Юлія Бакуменко.

Відомий з 2000-х артист Віталій Козловський показав в Інстаграмі фото, де у кабінеті військового ознайомлюється з документами. Виконавець зазначив, що він отримав повістку. Більше коментарів від зірки не було з цього приводу.

Представниця Козловського підтвердила, що він взяв повістку і пройшов комісію

Менеджерка знаменитості, Юлія Бакуменко, своєю чергою розповіла, що він не просто так поділився новиною. Виявляється, популярний чоловік пройшов військово-медичну комісію та навіть буде направлятися у частину. Ось, який коментар представниці артиста вдалося знайти:

“Це вже мобілізаційна повістка, вручена після ВЛК, з подальшим викликом до військової частини”, — прокометувала пані Бакуменко.

Втім, у мережі чимало підписників поставили під сумнів те, що Віталій дійсно піде на фронт. Хоча нині чимало зірок, як Андрій Хливнюк, Дмитро Дікусар захищають Україну на передовій, у коментарях під фото Козловського припускають, що це може бути піар-хід і він сам лишиться врешті-решт у Києві, а повістка — для привертання уваги.

  • “Ви що дійсно думаєте, що він буде мобілізований? Не смішіть”
  • “Правда чи не правда, це на його совісті. Ви за себе відповідайте, а не за когось…”
Представниця Козловського підтвердила, що він взяв повістку і пройшов комісію

Цікаво, що з початком повномасштабного вторгнення співак не полишав столиці і пережив найгарячіші моменти наступу на Київщину вдома. Згодом він, як творча людина, поїхав з виступами до наших захисників. Проте, планами стосовно власної служби він не ділився.

Нагадаємо, що Віталій Козловський офіційно не одружений, родини та дітей не має. Також немає інформації, чи проходив співак строкову службу в лавах армії України за часів молодості.

Поділитися