“Не хотіла ділитись, соромилась”: Камалія потрапила до лікарні та пояснила, чому приховувала це

Українська співачка Камалія приголомшила прихильників раптовою новиною про перебування в лікарні. Як виявилося, зірці було соромно про це зізнатися.

Екс-дружина мільярдера Мохаммада Захура та мама двох прекрасних доньок співачка Камалія частенько показує в Мережі подробиці зі своо особистого життя. Зірка любить проводити багато часу з рідними, але одна з прогулянок ледь не коштувала їй здоровʼя. Реадкція сайту Добрі новини зʼясувала, що трапилося.

В Мережі ми звикли бачити усміхнену Камалію, яка не падає духом і не дуже любить розповідати про власні проблеми, але навіть в таких світлих та позитивних людей бувають негативні дні, про які неможливо мовчати. Зірка розповіла, що опинилася в лікарні і причину дуже довго не хотіла називати через власну соромʼязливість.

“Не хотіла ділитись новинами, соромилась… У свої 46 років впала з велсипеда , знімаючи відео на телефон”, – поділилася співачка.

Камалія розповіла про травму через власну необережність
Камалія розповіла про травму через власну необережність

На перший погляд може й справді здатися, що причина дуже кумедна та невагома, але насправді – це великий ризик для життя. За власною необачністю Камалія зламала собі ребро, але все могло закінчитися значно гірше. На щастя, зірка обійшлася невеличким переломом та засвоїла урок на все життя, на ґаджети не потрібно використовувати під час активних занять спортом.

“Прошу вас, друзі, будьте обережними, знімаючи відео”, – додала артистка.

Прихильники у коментарях не стали засуджувати Камалію, а навпаки – зірку підтримали приємними словами і побажали якомога швидше прийти до норми, щоб не давати прихильникам приводу для турбування і продовжувати тішити їх власними виступами та піснями, бо через травму під питанням одним з концертів артистки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини