Рубрики: Новини

Олександр Еллерт показав, чим тепер займається у США: став торговцем сірниками, полишивши сцену в Україні

Колишній Ксенії Мішиної, Олександр Еллерт, нині мешкає у США. Життя за кордоном — непросте і тому гуморист вигадав собі незвичайний бізнес на сірниках. Дізнайтеся подробиці.

Олександр Еллерт минулого року вразив всіх своїм рішенням переїхати до США у розпал повномасштабного вторгнення. Як чоловікові вдалося виїхати — загадка, яку він поки не готовий розкривати.

Там за океаном він продовжує свою медійну діяльність і окрім всього активно веде сторінку в Інстаграмі. Там він ділиться і своїм повсякденним життям та пригодами у Штатах. Також знаменитий чоловік поділився і тим, що зараз вигадав собі новий бізнес. Він вирішив запустити бренд сірників. Ідея дуже незвична.

Олександр Еллерт розповів, що у США став торгувати сірниками

У коментарях думки щодо такого підприємства дуже різняться. Одні підтримують Сашу, а інші не розуміють, сенсу. Підписники пишуть:

  • “Є люди які купують брендові сірники?”
  • “Круто! Вітаю. Це дуже прикольно!”
  • “З почином! Цiкаво, який твiй бренд наступний. Успiхiв i натхнення”
  • “Одне питання? Навіщо вони, бо не вʼїду?”

Сам же Саша дуже вірить у свою справу. Він вважає, що цілком може досягти успіху у преміум сегменті. Втім, це не єдине заняття, яким зацікавився колишній Ксенії Мішиної. Виявляється, він продовжує розвивати себе у гумористичній сфері. Виступає за океаном на стендапах.

Олександр Еллерт розповів, що у США став торгувати сірниками

Щодо особистого життя — то тут пан Еллерт ніяких подробиць не видає. Після розриву стосунків з Холостячкою, він взагалі не став торкатися теми своїх романів. Від попереднього шлюбу у нього лишилася дочка, яка нині вже стала повноцінним підлітком. Проживала до війни зі своєю мамою, але з татом не втратила зв’язку.

Нагадаємо, що досі ні Еллерт, ні Мішина не прокоментували, чому розійшлися вілтку 2021-го року.

Поділитися