“Торгую, чим можу”: переможець “Холостячки” Олександр Еллерт публічно висміяв блогерів та коучів

Переможець головного реаліті-шоу про кохання "Холостячка" з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт, який втік до Штатів, вирішив поглузувати зі своїх колег.

Олександр Еллерт отримав велику популярність після перемоги у проєкті “Холостячка” з Ксеніє Мішиною, але подубувати щасливі та здорові стосунки парі не вдалося. Після розлученні ні Ксенія, ні Еллерт не були помічені з іншими партнерами, але один до одного вони повертатися також не планують. Чоловік зараз проживає у США, а Ксенія разом із сином залишилася в Україні.

Коли прихильники чоловіка дізналися, що він втік з України до Америки, то були вкрай обурені такою поведінкою Еллерта, але він не звертає на це увагу і продовжує створювати контент на своїх сторінках у соціальних мережах. Одним з останнім його постів була публікація про висміювання блогерів та коучів. Схоже, що чоловік надихнувся на такий пост після того, як дізнався, що Ксенія Мішина запускає свій курс по медитації і таким чином хотів їй натякнути, що це нікому непотрібна інформація.

“Запускаю спортивний марафон по психології, дропшипінгу, впевненості, артезіанській воді та медитації. Торгую, чим можу. Користі та сенсу нема, але беріть, поки по 70 гривень. Далі буде 80”, – написав чоловік.

Олександр Еллерт висміяв блогерів та коучів
Олександр Еллерт висміяв блогерів та коучів

На фотографії, під якою красується такий підпис, Олександр з легкою посмішкою вдягає на себе окуряри, які доповнюють його повністю чорний образ. З аксесуарів – кільце на мізинці та чорний плетений браслет на лівій руці. Прихильники в коментарях такий “жарт” не дуже оцінили, а пригадали йому втечу з України.

  • “Мда, одразу видно, що немає чим зайнятись за кордоном”,
  • “Це фірмовий марафон про те, як швидко відкосити та змотатись за кордон?”,
  • “Саша, а що то ви в куртці? Я думала, що в Каліфорнії завжди тепло!”.
Олександр Еллерт висміяв блогерів та коучів
Олександр Еллерт висміяв блогерів та коучів

Інша частина прихильників підтримала ініціативу чоловіка та почали писали свої власні “рекламні” повідомлення про неіснуючі курси:

“Саша, не зупиняйся. Досі вже мовчати, янь та інь в балансі, твій дзен може передзенти все, на бичому ринку не тільки на крипті заробити, а ще й розірвати всіх на крихти, а найголовніше –  додати своє фото чистки простору з лавровим листям в кросівках, бонусом астро-таро-лох розклад”, – написала прихильниця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини