Рубрики: Новини

“Я стала ще смачнішою”: Настя Каменських зізналась, як реагує на те, що набрала свою максимальну вагу

Відома українська співачка раніше зізналась, що набрала свою максимальну вагу. Тепер знаменитість висловилась про те, як ставиться до себе та свого тіла

Настя Каменських, відома українська співачка, раніше була чи не головною прихильницею дієт і схуднення. За час повномасштабної війни артистка набрала зайві кілограми, а в студії Маші Єфросиніної зізналась, як сприйняла це та як тепер ставиться до свого тіла. Настя Каменських зізналась, що не бажає мучити себе дієтами та виснажливими тренуваннями, адже вона навчилась любити себе та свою фігуру.

Зірка зазначила, що до такої гармонії з собою та своїм тілом вона змогла дійти, коли почала довіряти всесвіту. Співачка зауважила, що усвідомила: якщо вона набрала зайві кілограми, отже так потрібно. У відповідь на запитання Маші Єфросиніної зірка зізналась, що любить себе – попри “додаткову” вагу та круглі форми.

Настя Каменських зізналась, що набрала зайву вагу

До слова, Маша Єфросиніна поцікавилась у своєї гості, скільки саме вона набрала. Настя Каменських приховувати цифру не стала й зазначила, що на вагах вона побачила 7 зайвих кілограмів. Єфросиніна була здивована такою спокійною реакцією співачки на зміни в її фігурі, адже раніше артистка була дуже занепокоєна своїм зовнішнім виглядом.

Втім, Настя Каменських поспішила пояснити, що тепер вона сприймає себе такою, якою є. Ба більше, відома українська співачка з усмішкою зазначила, що тепер, після набору декількох кілограмів, вона стала “смачнішою” та привабливішою.

Каменських зізналась, як ставиться до свого нового тіла

Втім, за власним здоров’ям Настя Каменських таки слідкує й дуже уважно. Артистка зазначила, що причиною набору ваги стали не проблеми зі здоров’ям, адже вона проходила відповідні обстеження. Зірка впевнена, що всьому виною постійний стрес. Проте, співачка намагається менше нервувати та більше радіти. Крім того, Каменських уважно стежить за своїм раціоном, притримується правильного харчування та займається спортом.

Поділитися