Рубрики: Новини

“Я тебе забув”: Володимир Дантес присвятив пісню та кліп Наді Дорофєєвій, в якому на зло цілує нову кохану

Володимир Дантес по-новому почав писати пісні і одну зі своїх нових композицій він вирішив присвятити Наді Дорофєєвій. Такий висновок можна зробити з тексту пісні.

Володимир Дантес – відомий український співак, музикант та комік, який цілих 10 років був у стосунках з Надею Дорофєєвою. Пара вирішила подати на розлучення через те, що у їхніх стосунках перестало існувати кохання. Згодом після розлучення Надя оголосила про початок стосунків з Михайлом Кацуріним, який був дуже хорошим другом їхньої родини, а Дантес, в свою чергу, кинув оком на колишню Міши Кацуріна – Дашу Кацуріну.

Початок нових стосунків екс-подружжя припало на повномасштабне вторгнення. Надя почала писати нові пісні і присвячувати їх новому коханому. Спільно з чоловіком Надя записала не один хіт, який досі тримається в чартах на перших місцях. Що стосується Володимира Дантеса, то артист також пише пісні і одну з них вирішив присвятити саме Наді Дорофєєвій.

Хоч прямого звернення про це від артиста не було, але все дуже прозоро у тексті його нової композиції:

Я тебе забув, чуєш мене, чуєш? Я тебе забув, більше не дзвони. Жовтень вже прийшов, що в тобі знайшов? Полюбив себе, проклянув тебе.В пам’яті сидить останній твій ретвіт. Гарна ти? Облиш. Зараз ти, як миш

Володимир Дантес присвятив пісню Наді Дорофєєвій

Крім такого тексту про колишнє кохання, Дантес вирішив запросити до зйомок у кліпі свою кохану Дашу Кацуріну. Зіркова парочка показово поцілувалася на камеру, наче, натякаючи, що Володимир Дантес не згадує про Надю Дорофєєву, але такий гучний спіч про “я забув” доводить зворотнє. Також це помітили прихильники артиста, висловивши свою думку у коментарях.

  • Володя, як воно, забути колишню мову чи то колишню?“,
  • “Омайгад, це шедевр кліпмейкерства і пісня гарна, дякую. Нах**й Надьку і Кацуріна“,
  • “Мені здалося, чи Вова акуратно підстібнув Надю і Кацуріна?”, – пишуть прихильники.
Поділитися