Елегантна Джамала в червоній сукні засвітилася під руки з двома “піксельними” красенями: як на підбір

Відома співачка Джамала показала нову світлину, де ефектно позувала серед українських захисників. Чому зірка опинилася серед хлопців у пікселі?

Неймовірна та витончена Джамала не перестає радувати своїх прихильників новими світлинами. Співачка активно веде сторінку в Інстаграмі, де ділиться кадрами зі свого життя. Нещодавно вона показала нове фото на якому засвітилася у компанії наших захисників.

“В Києві ранок, а я хочу моментально поділитися. Зберегти момент. Наші військові, які знаходяться на реабілітації в клініці”, — написала знаменитість з поїздки у США, у Міннеаполіс.

Джамала дала благодійний виступ перед захисниками України

Виконавиця зазначила, що отримала багато вдячності від хлопців, які там, за океаном проходять реабілітацію. Військові зазначили, що до них рідко хтось приїздить, а тому візит переможниці Євробачення для них став просто дорогоцінним. У коментарях зворушені прихильники також поділилися своїми думками, написавши:

  • “Те, що ніхто не доїжджає це 100% правда, найближчі концерти в Чикаго. Більшість українців, які приїхали після початку повномасштабної війни, не можуть виїжджати за межі США, тому безмежно вдячні за ваш концерт та можливість доторкнутися до свого рідного”
  • “Джамала, Ви неймовірна! А голос!!! Це був крутезний концерт! Дякую!”
  • “Неперевершена”
  • “Вже сумуємо за вами”
Відома українська артистка Джамала обурилась через наративи, які гуляють в мережі
Джамала дала благодійний виступ перед захисниками України

Цікаво, що артистка вже не вперше за кордоном. Минулого року вона активно їздила з благодійними виступами, а ще взяла участь у польських “Танцях з зірками”. На жаль, Гран-прі Джамала не взяла, але змогла показати дуже гідний рівень. Цього року вона знову сяяла на сцені Євробачення, як і колись у 2016-му році.

Нагадаємо, що вдома співачку чекав її законний чоловік та двійко дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини