Рубрики: Новини

Екс-учасник “Холостячки-2” Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля зі своїм чоловіком-латиноамериканцем

Не всі користувачі Мережі встигли оговтатися після новини про весілля екс-учасника "Холостячки-2" Андрія Хветкевича з його чоловіком, аж раптом чоловіки вирішили зіграти ще одне весілля.

Андрій Хветкевич став учасником “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч. Чоловік намагався боротися за серце дівчини, але йому так і не вдалося її завоювати. Після того, як чоловік покинув проєкт, він вирішив почати будувати стосунки з чоловіком-латиноамериканцем на імʼя Філіпе, а зі Златою вони вирішили залишитися у хороших та дружніх стосунках.

Зовсім нещодавно Злата розповідала про святкування весілля двох чоловіків. Андрій запросив зірку на урочисту церемонію, яка відбувала за кордоном і Злата дуже добре провела там час. Дівчині дуже сподобалася загальна атмосфера події, а Андрій зі своїм коханим були чи не на сьомому небі від щастя, що їм вдалося узаконити свої стосунки і перейти на новий рівень стосунків.

Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля

Велика частина прихильників Андрія не дуже оцінили таку подію. Недалекі люди почали писати про те, що це не нормально і так бути не повинно, але серед такої кількості хейту знайшлися й ті, хто став на бік Андрія. На думку деяких прихильників – у коханні немає нічого поганого, навіть, якщо це кохання не таке, як собі уявляє більшість людей.

Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля

На цьому весіллі Андрій з Філіпе вирішили не зупинятися. Пара вдруге зіграла весілля, але цього разу це сталося у Лас-Вегасі. Для цієї церемонії чоловіки обрали спортивні стильні образи чорно-білого кольору. На кофтинах у кожного на спині була написана фраза англійською: “Щойно одружилися”. Серед гостей на святі можна було помітити учасницю “Холостяка-11” Надін Медведчук, яка активно займається блогінгом в інстаграмі.

Поділитися