Олег Винник дав інтерв’ю та розповів, як виїхав з України після 24 лютого і чи взяв із собою Таюне у Німеччину

Головний вовк країни, Олег Винник, який багато місяців не виходив у медіа-простір, дав інтерв'ю. Що розповів співак про своє нове життя, як виїхав з України та чи забрав з собою Таюне?

Популярний артист і кумир мільйонів, Олег Винник, після Великодня 2022-го року полишив український медіа-простір. Співак привітав своїх прихильників з Великим святом Господнім та перестав далі ділитися публікаціями.

Фанати гадали: що трапилося з їхнім улюбленцем? Чому він саме зараз обірвав зв’язки? Чи лишився в Україні? Згодом же стало відомо, що знаменитий чоловік виїхав у Німеччину, де займається своїм здоров’ям. Його представники заявляли, що попри все виконавець активно допомагає Збройним силам України.

Як Олег Винник вийшов на зв’язок?

У мережі з’явився анонс нового інтерв’ю зірки на каналі “КРП”. Команда, яка працювала над розмовою з Винником показала у тізері, те, що співаку не відвертітися від серйозних питань. Прозвучали слова про його виїзд і про недугу. Подробиці очікуєм, але початок вже інтригуючий: Олег заявляє, що є хвороба, якою хворіє тільки 2% населення Німеччини. Ну, і звісно, пролунало і про особливу людину для знаменитості.

Цікаво, що у Телеграмі вже оцінили сповідь артиста, який понад рік взагалі не з’являвся на публіці. На каналі “Культурна прачечна” сміливо назвали цей вихід виконавця у медіа-простір “Класичним шоу” та закликали готувати хустки.

Олег Винник після року мовчання дав перше інтерв’ю

А ось на BESPALOV_MEDIA, блогер заявив, що вважає навіть небезпечним повернення Головного вовка країни у наш медіа-простір, адже на його думку, артист відмовчувався тривалий час, а нині, коли потрібними стали минулі лаври, вирішив влаштувати тріумфальне повернення.

Будемо спостерігати за ситуацією та розповідати найцікавіше.

 

 

Популярне

Подібні новини