Рубрики: Новини

Як раніше вже не буде: українські зірки Горбунов і Кондратюк висловилися про втікачів Винника, Яму і Потапа

Українські зірки Влад Яма, Олег Винник, Потап у 2022-му році полишили Україну. Як оцінили їхній вчинок колеги та друзі знаменитостей, які лишилися тут, на рідній землі?

2022-й рік кардинально змінив життя кожного українця. Хтось, попри свої статки, бізнес, славу і популярність пішов боронити Батьківщину, хтось лишився підтримувати економічний фронт у тилу, а дехто полишив Україну.

Потап

Чоловік Насті Каменських виїхав разом з обраницею на відпочинок напередодні повномасштабного вторгнення. Пара вирішила перечекати наступ на Київщину в Іспанії, але, коли небезпека минула, поп-діва повернулася додому сама. Згодом Потап також вирішив приїхати у Київ. Чимало засуджень тут чекало репера.

Горбунов і Кондратюк висловилися про втікачів Винника, Яму і Потапа

Продюсер Ігор Кондратюк навпаки вважає, що зірку можна зрозуміти, тим паче, що немає жодного криміналу у тому, аби поїхати від війни. Разом із тим відомий чоловік вважає, що телеканали будуть обережніше ставитися до таких персон.

Олег Винник

Головний вовк країни виїхав за кордон після 24-го лютого і взагалі зник з медіапростору. Друг співака, Юрій Горбунов, обурено висловився з цього приводу в інтерв’ю Славі Дьоміну, де заявив, що не розуміє такого вчинку та вважає, що Олегу треба було все спершу пояснити. Також шоумен зазначав, що не міг додзвонитися до виконавця, хоча до війни 2022-го вони активно спілкувалися.

Влад Яма

Хореограф, як і Винник, виїхав з країни вже після початку вторгнення рф. Це чуттєву тему він не хоче обговорювати з прихильниками. Ігор Кондратюк вважає, що вчинок танцюриста не робить з нього героя, але варто дати шанс розповісти свою версію виїзду. Продюсер ділиться думками про те, що розуміє, що окрім Влада, так зробили ще багато інших чоловіків.

Поділитися