Рубрики: Новини

Надя Дорофєєва звернулася до нового обранця Кацуріна, який не переплюнув Дантеса: “Кохаю, але не зовсім”

Надя Дорофєєва привідкрила завісу таємничості свого життя після розлучення. Яким чином знаменитість висловила почуття і про що натякнула — дізнайтеся у матеріалі.

Розлучення Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса стало однією з гучних подій українського шоу-бізнесу. Знаменитості розбіглися у 2022-му році, а співачка майже одразу закрутила роман з другом своєї родини, Михайлом Кацуріним. Звісно, такий хід подій не міг не зачепити колишнього артистки.

У мережі довго жартували про те, що Дантес з Дорофєєвою та Кацуріни помінялись партнерами

Яку музичну розбірку Надя Дорофєєва і Володимир Дантес влаштували у мережі?

6 годину тому у співачки на Youtube каналі вийшов новий кліп на трек “Кохаю, але не зовсім”, у якому зірка висловлює почуття стосовно того, як вона розбила серце. У мережі гадають, чи у словах виконавиця натякає на те, що трохи сумує за коханням у якому крапку вже поставлено, чи натякає Михайлу, що не все так гладко.

Цікаво, що до цього її екс-чоловік Володимир Дантес також випустив і нову пісню, і відео на схожу тему. Там також розкриваються почуття людини, яка вийшла з відносин, але готова йти далі. Співак виголошує рядки про те, що забув свою другу половинку і просить більше не дзвонити. Також з ним у кадрі нова обраниця Даша Кацуріна.

Прихильники у захваті та завзято коментують:

  • “Вітаю, ти створив новий неймовірно крутий україномовний гімн людей які припинили стосунки і закрили двері за тими відносинами”
  • “Пісня файна, гарно розвантажує голову від постійної рутини і щоденних тяжких думок”
  • “Який шикарний кліп! Скільки образів! Скільки поєднань, скільки нюансів! Пісня класна!”

Нагадаємо, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва одружилися у 2015-му році. Дітей у пари не було, але це не завадило знаменитостям прийняти той факт, що їхні нові кохані вже мають малюків від першого шлюбу.

Поділитися