Рубрики: Новини

Віталій Козловський мобілізувався та відправився визволяти неньку: тільки отримав повістку, а вже на службі

Популярний співак Віталій Козловський нещодавно показав, як отримав повістку на фронт. Сьогодні артист опублікував відеопідтвердження того, що дійсно вступив до лав ЗСУ. Всі подробиці у матеріалі.

Віталій Козловський ошелешив всіх новиною про те, що отримав повістку. Його прихильники розділилися на два табори: одні підтримали рішення зірки, побажавши йому божого захисту на фронті, а інші вирішили, що це може бути піар-хід, адже з початком повномасштабного вторгнення артист був у тилу.

Звісно, без справ знаменитий чоловік не лишився і неодноразово їздив виступати до наших захисників, а зараз готується і сам стати одним з них.

На Інстаграм сторінці артиста з’явилося нове відео, де він розповідає, що дійсно відправляється служити. Згодом Віталій показав вже кадри у формі та захисному шоломі. Він зазначив, що дуже сильно переживає з приводу майбутнього, але продовжує йти до змін.

“Роблю останні кроки як цивільний. Далі — полігон”

Віталій Козловський мобілізувався та відправився визволяти неньку

Однією з перших в Інстаграмі підтримала колегу по цеху Оля Цибульська. Не оминула увагою публікацію Козловського навіть його колишня, журналістка Раміна. Вона написала вельми підбадьорюючі слова:

“Я тебе вітаю. Твоя фізична підготовка та розсудливість допоможуть тобі на тренуваннях, щоб потім пачками косити пі******рів. Пишаюся твоїм вибором!”

Віталій Козловський мобілізувався та відправився визволяти неньку

Багато прихильників же змінили гнів на милість та навіть пошкодували, що такий талант поїде зараз воювати, адже вбачають, що артист може більше зробити для країни тут, у Києві. Проте, підтримують його вибір також.

Нагадаємо, що багато знаменитих чоловіків зараз захищають Україну. Зокрема чоловік Марічки Падалко, хореограф Дмитро Дікусар, екс-чоловік Соломії Вітвіцької, був на фронті і співак Тарас Тополя.

Поділитися