Рубрики: Новини

“Вперше в житті така”: телеведуча Леся Нікітюк зʼявилася у звабливій сукні і розсекретила свою справжню вагу

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк чи не вперше вирішила чесно розповісти про свою вагу. Зірка не посоромилася розкрити цю таємницю.

Гумористка і телеведуча Леся Нікітюк може запросто похизуватися в Мережі своєю фігурою. Критиків та прихильників давно цікавило питання про вагу зірки, але вона ніяк не хотіла зізнаватися. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, скільки зараз важить Леся Нікітюк.

Зірка опублікувала фотографію в чорній сукні по фігурі телеведучої з широким розрізом на нозі. Доповнила образ Леся чорною маленькою сумочкою, окулярами та звичайними босоніжками.

“До речі, моя вага зараз 65 кілограмів. Вперше в житті. Запишіть собі і зафіксуйте”, – наисала Леся в описі під фото.

Леся Нікітюк розповіла про свою вагу

Телеведуча любить показувати прихильникам переваги своєї фігури. Раніше мало хто здогадувався, що Леся на стільки жіночна. Прихильники акцентували свою увагу на гумористичній складовій під час перегляду шоу “Хто Зверху?”, яке тривалий час не виходило у ефір. Відомо, що Сергій Притула покинув пост телеведучого і зайнявся важливішими справами.

Нікітюк тривалий час сумувала за проєктом, але тепер на місце Притули знайшли нового молодого телеведучого і актора Богдана Шелудяка, якого в соціальних мережах більше знають за псевдонімом Буше. Хлопець отримав велику популярність завдяки зйомкам у серіалі “Київ вдень та вночі”, а потім почав вести активну блогерську діяльність.

Леся Нікітюк розповіла про свою вагу

Хоч прихильники “Хто Зверху?” сумують за Сергієм Притулою, але вони переконані, що Богдан дать проєкту нове життя, нові жарти і нове сприйняття його як ведучого і шоу загалом. Сподіваємося, що це й справді буде так, як хочуть прихильники.

Поділитися