“Не їм уже 8 років, а це на свята”: Леся Нікітюк зізналася, від яких продуктів в раціоні давно відмовилась

Леся Нікітюк дуже береже свою фігуру і днями зірка зізналася, від яких продуктів вона відмовилася багато років тому і що їсть лише на свята.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк впродовж всього життя та творчого шляху дивує своїх прихильників відмінною фігурою. Днями зірка опублікувала нові фотографії в стильній сукні, на яких можна побачити стрункі ноги та підтягнуте тіло головної холостячки країни.

Леся зізнається, що вона вже не приймає в їжу деяких продуктів, а щось їсть суто на свята. Такий підхід допомагає Лесі тримати себе у відповідному тонусі та тішити своїх прихильників новини вишуканими знімками.

“Я вже вісім років не їм свинини, баранини та телятини. Хліб тільки на свята і все”, – розповідає 35-річна Леся.

Крім такого підходу до харчування, Леся активно займається спортом і розповідає, що її тренування проводяться не кожного дня, а через день. Леся додає, що не потрібно морити себе нескінченними дієтами і переставати їсти, бо це не приведе вас до бажаного результату. Відмова від їжі може спровокувати набір ваги і ви не будете розуміти, чому.

Справа в тому, що для схуднення потрібно правильно та грамотно підготувати свій організм до правильного харчування. Не потрібно різко припиняти їсти всі шкідливі продукти, бо ви можете легко зірватися та кинутися до ковбаси о третій годині ночі. Леся жартує, що від голодування повипадає все волосся.

“Якщо ви не будете геть нічого їсти – ви не схуднете, ба більше – наберете ту вагу і волосся повипадає”, – додає телеведуча.

Леся Нікітюк розкрила секрет своєї фігури
Леся Нікітюк розкрила секрет своєї фігури

Потрібно бути дуже обережними і перед схуднення обов’язково проконсультуватися в спеціалістів. Саме він зможе підібрати для вас харчування, але підходить саме вам і ви зможете швидко схуднути без зайвого стресу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини