Рубрики: Новини

“Хворіють 2% населення”: Олег Винник розповів про хворобу, яка ледь не прикувала до інвалідного візка

Покровитель кожної української вовчиці Олег Винник більше, ніж за рік мовчання, нарешті дав інтервʼю, в якому розповів про причину свого зникнення.

Олег Винник з початком повномасштабного вторгнення зник з радарів соціальних мереж та громадськості. Про перебування чоловіка ходило багато чуток, але донедавна співак не давав жодних коментарів. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала стан здоровʼя головного вожака країни.

На You-Tube каналі КРП (крупним планом) вийшло ексклюзивне інтервʼю з Олегом Винником. Чоловік погодився розповісти подробиці зі свого особистого життя, про хворобу та свій загальний стан в реаліях сьогодення. Нерідко про Олега говорили, що він хворіє онкологією, лікується від алкоголізму і таке інше, але артист каже, що це все далеко не так, хоча його здоровʼя не у відмінному стані.

Олег Винник розповів про свою хворобу

“Сьогодні трішечки гірше, ніж було тиждень тому. Слава богу, мене підняли на ноги і поставили. Я не звертав уваги на своє здоровʼя, а потім приходить час, коли ти розумієш. Я зміг своїми мізками звернутися до лікарів. Цією хворобою хворіють лише 2% населення в Німеччині. Раніше, якщо людина хворіла цією хворобою, то це був летальний випадок, але сьогодні не потрібно хвилюватися”, – розповідає Олег Винник.

Співак не хоче зізнаватися від чого саме він лікується, але чоловік вперше помітив симптоми хвороби під час свого туру. Він був розгублений і не знав, що робити, але зараз є безліч медикаментів, які допомагають йому триматися на плаву і не падати духом.

Олег Винник ексклюзивно розповів про свою хворобу

До слова, артист розповів, що цією хворою також прихворів його близький друг, якого він називає ангелом. Це Русік, який є начальником охорони Олега Винника. Вони дуже близькі і разом переживають всі негаразди.

“Русік для мене – це справжній ангел, який завжди за твоєю спиною”, – додає Олег Винник.

Поділитися