Рубрики: Новини

Молода дружина Володимир Остапчука святкує 23-річчя: шоумен пошкодував грошей на шикарний подарунок коханій

Відомий український шоумен і телеведучий після другого розлучення почав стосунки з 22-річною журналісткою. Сьогодні Катерина Полтавська відзначила свій 23-й день народження

Володимир Остапчук, відомий український телеведучий і шоумен, офіційно був одружений двічі. Знаменитість після другого розлучення довго самотнім не залишався та швиденько почав стосунки з 22-річною журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Зіркова пара довго приховувала свій роман, але тепер про все зізналась. Саме тому на особистих сторінках зірок часто з’являються спільні фотографії та романтичні зізнання.

На честь свого дня народження обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська також поділилась свіжими фотографіями. Зокрема, блогерка та медійниця показала, як виглядає у своїй новій сукні, яку, ймовірно, придбала спеціально для святкування свого дня народження.

Катерина Полтавська з’явилась на публіці у вишуканій сукні

Кохана відомого українського телеведучого Володимира Остапчука для свого дня народження обрала вишукану сукню. Зіркова обраниця вийшла у світ у наряді від українського бренду Jamemme та захопила шанувальників. Ніжна рожева сукня чудово підкреслила фігуру знаменитості та стала чудовим вибором наряду для святкової вечірки.

До слова, на офіційному сайті бренду таке вбрання коштує трішки менше від 600 євро. Jamemme мають набагато дорожчі позиції, тому така сукня є відносно бюджетним вибором. Хай там як, але ціна – це не так важливо, адже вбрання ідеально пасує Катерині Полтавській.

Скільки коштує сукня Катерини Полтавської від українського бренду

Нагадаємо, що раніше відомий український шоумен Володимир Остапчук вже розповідав про те, як вони з коханою ділять сімейний бюджет. За словами знаменитості, він покриває більшу частину їхніх спільних доходів, тому можна припустити, що саме ведучий придбав таку вишукану сукню для своєї коханої дівчини, з якою йому приписують одруження.

Поділитися