Рубрики: Новини

Ледь не дійшло до поцілунків: Христина Соловій та Сергій Жадан підтвердили свої стосунки чуттєвим виступом

Про стосунки Христини Соловій та Сергія Жадана знає вся Мережа, але самі герої-коханці не поспішають в цьому зізнаватися. Тепер можна точно сказати, що пара будує спільне майбутнє.

Христина Соловій та Сергій Жадан вже тривалий час будують стосунки. Про це стало відомо вперше після виходу кліпу української співачки, в якому парочка цілується на камери. Спочатку, це були лише чутки – закохані ніяк не коментували події у кліпі, крім того, що це було лише заради мистецтва.

Це звучало дуже переконливо, до тих пір, поки їх не заскочили під час прогулянки в парку. Одна з прихильниць зняла на відео, як Христина Соловій та Сергій Жадан за ручки гуляють вулицями одного з парків столиці. Дівчина поспішила публікувати сенсацію, яку підхопили чи не всі українські ЗМІ.

Сергій Жадан та Христина Соловій з’явилися на публіці на фоні чуток про роман

Після цього Христина зʼявилася на премʼєрі книги Сергія Жадана. Дівчина сиділа біля нього та мило посміхалася кжоного разу, як він поветався до неї. Сумнівів немає: пара точно будує стосунки, але ні Христина, ні Сергій в цьому зізнаватися не поспішають. Дівчину у соціальних мережах час від часу допитуються про її стосунки з письменником, але вона обирає мовчання, або дає коротенькі коментарі про те, що вона не дуже хоче говорити про особисте.

Сумніви про стосунки пари вкотре були розвіяні після концерту співачки на одній сцені з письменником. Прихильники зняли відео, як Христина обіймається з чоловіком і можна помітити, як вона насолоджується цими палкими обіймами. Тепер сміливо і без зайвих вагань можна говорити про те, що пари все серйозно. Стосунки двох публічних людей ніколи не могли б протриматися у таємниці такий довгий час, враховуючи те, що пара їх абсолютно не приховує.

Христина Соловій і сергій Жадан не приховуються своїх стосунків
Поділитися