Дружина Павліка розповіла про ситуацію, коли відчула величезну різницю у віці з чоловіком: “Я все одно люблю”

Відома українська блогерка та бізнесвумен, а також дружина музиканта Віктора Павліка, висловилась про різницю у віці зі своїм чоловіком. Репяхова пригадала цікаву історію

Віктор Павлік, відомий український музикант, був одружений чотири рази. Останнім коханням артиста стала набагато молодша за нього дівчина – Катерина Репяхова. Спершу вона все життя була фанаткою українського співака, потім – стала його дружиною. Нині знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де постійно розповідає про останні новини з їхнього життя.

Катерина Репяхова буквально втомилась відповідати на питання шанувальників про те, чи відчуває різницю у віці з чоловіком. За словами зіркової дружини, вони з Віктором Павліком живуть у гармонії і не відчувають, що між ними буквально вікова прірва. Втім, нещодавно блогерка зізналась, що насправді час від часу таки замислюється про те, що її коханий на порядок старший за неї.

Нещодавно Катерина Репяхова розповіла історію про те, як її чоловік потрапив до лікарні. Знаменитість зазначила, що навідатись до спеціаліста спало на думку після того, як зіркові закохані сходили до бані. Тоді Віктор Франкович почувався зле, особливо після того, як стрибне у холодний басейн. За словами Репяхової, у нього темніло в очах та йшла земля з-під ніг.

Віктор Павлік зі своєю дружиною Катериною Репяховою
Віктор Павлік зі своєю дружиною Катериною Репяховою

Знаменитий музикант поїхав у лікарню, аби обстежитись і зробив дуплексне сканування екстракраніальних відділів брахіоцефальних судин. Дружина Віктора Павліка на своїй сторінці в Інстаграмі повідомила, що в її чоловіка знайшли бляшки. Не забула Катерина Репяхова пригадати і про болі в руці у Віктора Павліка.

За словами блогерки, її чоловік активно проходить терапію, втім біль нікуди не зникає. Катерина Репяхова зазначила, що рука все ще непокоїть Віктора Павліка. Попри все, додала знаменитість, вона любить свого коханого та буде з ним поруч завжди.

“Його вік дає про себе знати. Але я все одно його люблю”, – зізналась Катерина Репяхова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини