Слідом за Остапчук, Винником і Каменських: Оля Цибульська повідомила про проблеми зі здоров’ям

Відома українська співачка Оля Цибульська повідомила, що в неї з'явились деякі проблеми зі здоров'ям. Артистка показалась на фотографіях з лікарні

Оля Цибульська, відома українська співачка, у часи повномасштабної війни в рідній країні продовжує свою професійну діяльність. Знаменитість часто з’являється на різних благодійних і волонтерських заходах, а також їздить Україною з концертами. Втім, як і будь-якого артиста, в Олі Цибульської час від часу стаються непередбачувані обставини. Про такі зірка нещодавно розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

У своєму блозі Оля Цибульська опублікувала фотографію з лікарні, на якій видно бандаж на її нозі. Артистка повідомила, що травмувалась, а також розповіла подробиці, як так сталось. Знаменитість додала, що свої вихідні вона була змушена провести в лікаря. Втім, нині зірка вже повернулась до рідного дому та проводить час зі своїми рідними.

За словами Олі Цибульської, ногу вона пошкодила, коли впала зі сходів на своїх високих підборах. Артистка зазначила, що носила туфлі на високому підйомі, коли сталась ця ситуація. На щастя, додала зірка, в неї є хороші друзі, які допомогли їй викликати лікаря у вихідний день. Співачці зробили рентген.

Оля Цибульська повідомила, що отримала травму ноги
Оля Цибульська повідомила, що отримала травму ноги

Знаменитість зазначила, що в неї немає ні тріщини, ні переломів. Втім, додала Оля Цибульська, вона й здогадуватись не могла, що розтягнути зв’язки на нозі – це так боляче. Слід нагадати, що відома українська співачка є далеко не першою представницею вітчизняного шоубізнесу, яка розповідає про негаразди зі здоров’ям.

Так, наприклад, нещодавно Олег Винник зізнався, що у Німеччини на захворювання, яке йому діагностували, страждає лише декілька відсотків населення. А от у колишньої дружини Остапчука Христини Горняк є проблеми з нирками – їй їх потрібно видаляти. Деякий час тому Настя Каменських теж повідомила про негаразди – у неї зник голос.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини