Ані Лорак на таке не наважилась: новоспечена дружина Мурата Налчаджиоглу довела своє кохання до нього

Відомий український бізнесмен турецького походження нещодавно вдруге одружився. Кохана Мурата Налчаджиоглу довела своє кохання до новоспеченого чоловіка

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен турецького походження, здобув особливу популярність та визнання після одруження зі співачкою Ані Лорак. Стосунки зіркової пари тривали цілком довго, втім врешті-решт вони вирішили розлучитись. Артистка забрала доньку та пішла від чоловіка через його подружні зради. Пізніше Мурат Налчаджиоглу розкаявся та зізнався, що наробив багато помилок.

Попри все, чоловікові вдалось влаштувати своє особисте життя. Знаменитість знайшов нове кохання та декілька років тому почав зустрічатись із Лілією Реус, а пізніше зробив їй пропозицію. Дівчина погодилась і закохані почали готуватись до весілля. Повномасштабна війна, звісно, внесла корективи у плани щасливої пари. Втім, не так давно Налчаджиоглу та його наречена таки відгуляли весілля.

Після тихої та скромної вечірки з нагоди одруження Лілія Реус зробила доволі романтичний і серйозний крок. Знаменитість взяла прізвище свого новоспеченого чоловіка. Про це стало відомо, адже українська блогерка змінила ім’я на офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Тепер вона – Лілія Налчаджиоглу. Слід зазначити, що достеменно невідомо, чи офіційно змінювала прізвище в шлюбі з коханим Ані Лорак.

Дружина Мурата Налчаджиоглу змінила дівоче прізвище на ім'я чоловіка
Дружина Мурата Налчаджиоглу змінила дівоче прізвище на ім’я чоловіка

Нагадаємо, що весілля зіркова пара святкувала під Києвом, у Конча-Заспі. Знаменитості не влаштовували гулянь на широку ногу, втім захід влаштували красивий. На вечірці з нагоди одруження були присутні найближчі родичі та друзі. Хоча на весілля завітала донька Лілії Налчаджиоглу, доньки Мурата від Ані Лорак не було.

Хай там як, але на особистих сторінках зіркової пари у соціальній мережі Інстаграм можна було побачити фотографії та відео з весілля. Закохані виглядали дуже щасливими, а захід був оформлений, хоч і мінімалістично та скромно, але водночас дуже вишукано.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини