Рубрики: Новини

“500 тисяч доларів”: Аліна Гросу розповіла, як вперше купила лотерейку в Америці і виграла кругленьку суму

Відома українська співачка Аліна Гросу вже тривалий час проживає в Америці і будує там своє життя. Днями зірка купила лотерейку і їй несказанно пощастило.

Аліна Гросу переїхала до Америки після її лікування в Індії. Зараз зірка продовжує будувати там своє життя і намагається побудувати карʼєру акторки. В Україні Аліна не захотіла перебувати у звʼязку з повномасштабним вторгненням та розлученням зі своїм чоловіком-росіянином, але зараз вона почуває себе значно краще.

Співачка не проти того, щоб поділитися зі своїми прихильниками подробицями з особисто життя. Цього разу зірка поділилася сенсаційною новиною про виграш в лотереї. Справа в тому, що артистка ніколи не купувала жодних лотерейних квиточків, але цього разу їй захотілося спробувати перевірити власну вдачу, що вона й зробила.

Аліна Гросу виграла в лотерею кругленьку суму

Аліна вирішила придбати за 30 доларів лотерейний квиток з кросвордами, щоб вирішити його вдома. Коли дівчині вдалося це зробити, то в неї співпало 9 слів у колонках, а сума виграшу за це складала 500 тисяч доларів. Гросу була дуже вражена і не знала, що їй робити, але пізніше розібралася, що виграла вона не 500 тисяч доларів, а 270 доларів, але це теж доволі непогана сума. Якщо перевести це у гривні, то виходить майже 10 тисяч гривень.

“Прийшла додому і вирішила той кросворд. Збіглося в мене 9 слів, а це 500 тисяч доларів. Я вже не знала, як мені радіти. Потім розібралася, що це не 500 тисяч доларів, а 270 доларів, але вони теж на дорозі не валяються”, – розповіла Аліна Гросу.

Схоже, тепер зірка буде частіше купувати лотерейні квиточки, щоб знову спробувати свою вдачу. Сподіваємося, наступного разу їй пощастить ще більше і сума виграшу перевалить за тисячі доларів.

Поділитися