Наталія Сумська вперше заспівала: унікальний оперний голос, як у Монсеррат Кабальє вражає з перших нот

Неперевершена Наталія Сумська вкотре довела, що її талант немає меж. Зірка філігранно виконала вокальну партію, здивувавши всіх своїм голосом. Дізнайтеся, як це було.

Знаменита акторка Наталія Сумська на сцені з молодих років. Вона давно підкорила всіх своїм талантом так, наче муза Мельпомена — її рідна мати. Перевтілення у різні образи, неповторні емоції, витончена гра — все це зробило зірку справжньою кумиркою мільйонів.

Проте зараз, селебріті продовжує відкриватися з нових сторін своїм глядачам. Артистка показала, що окрім всього вміє співати. І не просто так, адже їй під силу не прості естрадні пісні, а цілі оперні партії. Майстерністю зірки поділилися адміністратори театру, в якому вона працює.

“Як добре, що на світі живе Наталія Сумська, як добре, що працює в театрі Франка і грає виставу “Незрівнянна”, — написали у мережі.

Наталія Сумська вперше заспівала

У коментарях прихильники здивувалися, яким чудовим голосом наділена акторка.

Сама ж дружина Анатолія Хостікоєва згадує, що музика і пісні з нею були завжди. Ще під час Помаранчевої Революції у 2004-му році вона виходила та співала. А нині музичні проєкти увійшли у її життя. Виявляється, що Наталія навіть співпрацює з поетом і композитором Сергієм Лазо. Перші пісні почали писати давним-давно, а згодом випустили цілий альбом. До речі, свою старшу дочку Дарину, Сумська також привчала і до акторської, і до музичної творчості. Втім нині її спадкоємиця пішла у затворниці та взагалі не займається кар’єрою.

Наталія Сумська на одній сцені зі своїм дорослим сином
Наталія Сумська на одній сцені зі своїм дорослим сином

Нагадаємо, що старший син Наталії Сумської пішов стопами мами з батьком, ставши актором. В’ячеслав Хостікоєв вже давно активно грає у театрі, а ще знімається у кіно, зокрема зіграв головну роль у комедії “Скажене весілля”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини