Юлія Саніна “вкрала” місце ведучої Євробачення-2023: яка українська співачка насправді мала вести конкурс

Відома українська співачка Юлія Саніна цьогоріч була ведучою на Євробаченні-2023 від України. Виявляється, що зірка "вкрала" це місце в іншої знаменитої артистки

Юлія Саніна, відома українська співачка, серед трійці ведучих представляла рідну країну на цьогорічному Євробаченні. Популярний пісенний конкурс проходив у Ліверпулі від імені України. Артистка довго та сумлінно готувалась до своєї ролі у великому шоу, але, як виявилось, на її місце першочергово претендувала зовсім інша українська співачка.

Про це стало відомо зі слів артистки, якій першочергово пропонували місце ведучої на Євробаченні-2023. В інтерв’ю для “Музвару” Джамала розповіла, що отримувала пропозицію від організаторів цьогорічного пісенного конкурсу, в якому її покликали до Ліверпуля. Втім, зірка зізналась, що відмовилась від пропозиції, тож, умовно, Саніна “поцупила” роль Джамали.

Артистка зазначила, що вона усвідомлювала, що не зможе витягнути підготовку до пісенного конкурсу, адже у той період активно займалась створенням свого альбому QIRIM. Джамала зазначила, що мусила обирати між двома важливими подіями – якби вона погодилась стати ведучою Євробачення-2023, мала б скасувати прем’єру нового альбому.

Джамала розповіла, що мала бути ведучою на Євробаченні-2023
Джамала розповіла, що мала бути ведучою на Євробаченні-2023

Разом з тим, у розмові з журналістами відома українська співачка зазначила, що вона була в захваті від виступу своєї колеги Юлії Саніної. Артистка зауважила, що фронтвумен гурту The Hardkiss чудово впоралась зі своїм завданням, адже виділила багато часу та зусиль, аби підготуватись до заходу. Джамала зазначила, що кожен міг побачити, скільки праці було вкладено зіркою для того, аби все пройшло на висоті.

Нагадаємо, що цьогорічне Євробачення пройшло у Ліверпулі від імені України. Великобританія погодилась приймати гостей заходу, оскільки проводити пісенний конкурс під час повномасштабної війни було небезпечно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини