Рубрики: Новини

Софіти, мікрофон та блискуча сукня: блогерка Даша Квіткова святкує свій 25-й день народження

Екс-дружина Микити Добриніна та відома українська блогерка Даша Квіткова помпезно привітала себе з 25 днем народження. Зірка активно приймає вітання.

Сьогодні, 9 липня, українська блогерка Даша Квіткова святкує свої 25 років. Дівчина вирішила не скупитися на привітання для самої себе і найняла велику команду для того, щоб зробити відео-привітання для себе із собою в головній ролі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що цікавого придумала Даша.

Відео починається з того, що Квіткова у вишуканому світлі софітів виходить до мікрофону і починає співати під фонограму. На зірці неймовірно красива і не менш вишукана сукня з блискітками, яка ідеально підкреслює переваги фігури блогерки. Далі перед нею зʼявляється тортик з відповідним числом і вона задмухує свічки.

Даша Квіткова привітала себе з днем народження

Зачіска та макіяж досить нетиповий для Даші. Вечірні стрілки та “прилизане” волосся, яке зібране у гульку – це точно не про Дашу Квіткову, але саме в такому вигляді зірка максимально вписується в загальний образ із сукнею з блискітками.

Даша Квіткова привітала себе з днем народження

Після цього блогерка опубліквала серію знімків, але вже у іншій, більш сміливішій сукні. Ця сукня також з блискітками, але Даша виглядає зовсім по-іншому. Наче, стала дорослішою, ніж здавалася на минулому відео. Зірку у коментарях почали активно вітати прихильники та зіркові друзі. Привітанням в Мережі все не обійшлося, то ж Квітова показала цілу купу величезних букетів, які їй прислали додому друзі та рідні люди.

Такому святкуванню дня народження можна тільки позаздрити, але чи буде зірка робити ресторанне святкування – невідомо, Даша поки про це нічого не розповідає. Хай там як, але блогерка заслуговує на невеличке свято за всі свої старання до та після повномасштабного вторгнення.

Поділитися