В окулярах за кермом Лади: Камалія засвітила поїздку у дешевому авто після розлучення з Захуром (ФОТО)

Найбагатша співачка України Камалія пересіла на бюджетний автопром? Зірка засвітила поїздку у машині марки "Лада", авто, яке не вважається елітним.

Співачка Камалія завжди вважалася однією з найбагатших жінок України. Побудувавши потужну кар’єру та вийшовши заміж за маститого бізнесмена, вона, схоже, отримала від життя все, про що мріяла. Знаменитість — власниця справжнього палацу у передмісті Києва, світська левиця та часта гостя елітних курортів.

Проте, артистка ніколи не ставить свої статки на перший план та намагається бути близькою до своїх фанатів. Так, нещодавно вона вирішила зробити репост відео з ТікТоку, які користувачі знімали під її трек. У сторіз потрапили кадри, де білявка в окулярах кермує Ладою. Пані зафільмували зі спини і, як би не підпис акаунту, то точно можна б було подумати, що це сама виконавиця роз’їжджає нашими дорогами бюджетним автопромом.

Камалія засвітила поїздку у дешевому авто

На якій машині їздить Камалія насправді?

Дружина Мохаммада Захура не любить хизуватися матеріальним. Про те, що зірка пересувається містом на Toyota Venza, вартістю у 70 тисяч доларів, її прихильники дізналися, можна сказати, з кримінальних хронік. Справа в тому, що пару-трійку років тому автівку співачки поцупили і вона била у всі дзвони, аби транспорт знайшли.

Авто Камалії

Згодом стало відомо, що на цій машині возять не Камалію, а її маму. Свою ж “ластівку” знаменитість вирішила нікому не показувати. Схоже, гіркий досвід з біленькою Toyota не надихає селебріті робити відео і фото авто у всіх ракурсах.

Нагадаємо, що минулого року Камалія та Захур боялися, що можуть лишитися свого будинку у Бучі через наступ окупантів і зайняте ними місто. Проте, це лихо обійшло оселю знаменитостей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини