Рубрики: Новини

Терпіння закінчилося: Злата Огнєвіч звернулася до “органів”, щоб заспокоїли її настирливого прихильника

Українська співачка Злата Огнєвіч вже не вперше скаржиться на шанувальника, який намагається отримати її прихильність. Спочатку, зірка реагувала спокійно, але зараз він перейшов будь-які кордони.

Бути зіркою – це не лише про славу та велику популярність. Нерідко артистам українського шоу-бізнесу доводиться переховуватися від власних прихильників. Зірки не можуть спокійно проводити час у публічних місцях або будувати стосунки з якоюсь людиною – прихильники завжди будуть цікавитися особистим життя кожного свого кумира, а це створює певний дискомфорт.

Крім цього, часто деякі з прихильників можуть бути не зовсім адекватними. Злата Огнєвіч вже не вперше скаржиться на деяких шанувальників, які переслідують її та намагаються зустрітися. Про одного з таких зірка зовсім нещодавно розповідала в Мережі, але тоді все було спокійно. Зараз же ситуація кардинально змінилася.

Злату Огнєвіч переслідує прихильник

Вперше про нового фаната, який постійно знаходиться біля будинку Огнєвіч, стало відомо тоді, коли Злата поверталася додому з-за кордону. Співачці зателефонував консьєрж і повідомив, що невідомий хлопець приносить їй додому квіти і наполегливо просить про зустріч. Також, за словами керівників ЖК, хлопець виглядав адекватно, тому Злата вирішила звернутися до нього через соціальні мережі з проханням цього не робити і дати їй спокій.

Здавалося б, прихильник мав би з розумінням поставитися до такого звернення, але ситуація стала ще гіршою: невідомий чоловік знайшов номер артистки і почав писати їй повідомлення, дзвонити та наполягати на зустрічі. Злату дуже налякала така поведінка і вона звернулася до поліції, щоб вирішити цю проблему.

“Він знайшов мій номер, постійно дзвонив. Я його просила дати мені спокій, думала, ну, закохана людина, чого я буду звертатися до поліції, але він не розуміє слова “ні”, – розповіла артистка.

Злата Огнєвіч звернулася до поліції через переслідування

Зірка вирішила написати йому повідомлення про те, що звернулася до поліції з надією, що невгамовний шанувальник, врешті-решт, залишить її у спокої. Сподіваємося, що поліція повпливає на цю ситуацію і Злата не боятиметься зайвий раз виходити з дому.

Поділитися