Рубрики: Новини

Сама на це погодилася: співачка Христина Соловій розповіла, що була коханкою свого чоловіка

Українська співачка Христина Соловій, яка будує стосунки з письменником Сергієм Жаданом, відверто розповіла про те, що була коханкою для свого колишнього.

Зірка “Голосу країни”, а також відмінна співачка Христина Соловій розповіла про те, як одного разу стала коханкою для свого колишнього обранця. Про це дівчина зізналася під час розмови на сміливому шоу “Ебаут”, де троє дівчат-ведучих запросили Христину поговорити про ревнощі у стосунках.

Спочатку, Соловій розповіла про те, що не вважає себе ревнивою людиною, але вона дуже часто купається у ревнощах від своїх партнерів. Це доставляє їй певний дискомфорт, бо вона хоче мати можливість фліртувати з іншими чоловіками, але без думки про зраду і таке інше. Партнерам співачки така поведінка не до душі.

Христина Соловій розповіла, що була коханкою у стосунках

Про самі ревнощі Христина каже, що у цьому питанні про ревнощі можна копатися до кінця життя. Про це дівчина, навіть, говорила зі своїми психотерапевтками, але під час терапії вона пригадала свої перші стосунки, в яких стала коханкою.

Це трапилося у восьмому класі. Тоді в її коханого була дівчина, яка навіть не знала про існування Христини у їхніх стосунках, але саму дівчину все влаштовувало. Усвідомлюючи, ким вона є у цих стосунках, дівчина ніяк не ревнувала і не вимагала уваги від свого коханого.

Зірка додає, що шкільні стосунки неможливо прирівнювати до дорослих стосунків, але це був її перший досвід. В ті часи Христина не ревнувала свого першого хлопця до його дівчини, бо вона знала, яку роль вона займає у тих стосунках і не претендувала на щось більше.

Христина Соловій розповіла, як стала коханкою

“Коли вона дізналася про мене, то хотіла це зі мною якось вирішити, але не вийшло. З цих стосунків я вийшла вже старшокласницею”, – додає співачка.

Крім цього, Христина розповіла про те, що ревнощі не впливають на її творчість та особисте життя зараз. Вона спокійно ставиться до тих людей, які ревнують і сама не є схильною до ревнощів, тому жити їй з таким баченням значно простіше ніж тим, хто схильний до сильних ревнощів.

Поділитися