Рубрики: Новини

Хамон, кавун та елітна мінералка: Володимир Остапчук показав чим годує молоду дружину Катю Полтавську

Володимир Остапчук, після одруження з юною блогеркою Катериною Полтавською, став відкритішим до фанатів і активно ділиться своїм життям у мережі. До дрібниць.

Популярний ведучий Володимир Остапчук кардинально змінив своє життя. Шоумен знайшов нове кохання та став більше працювати над проєктами у мережі.

Зустрів і дружину з таким самим вайбом, блогерку Катю Полтавську, яка власне і прославилася онлайн. Подружжя живе разом і майже не розлучається ні на день. Показують прихильникам як подорожують, проводять дозвілля. Навіть діляться такими моментами, як підготовка до гостин.

Володимир Остапчук показав чим годує молоду дружину Катю Полтавську

Нещодавно ведучий показав свій споживчий кошик, так би мовити, засвітивши похід до супермаркету. Серед усього видніється іспанський делікатес хамон, несезонний кавун, вартість якого у магазинах зараз складає від 60 до 70 гривень за кіло у Києві.

Володимир Остапчук показав чим годує молоду дружину Катю Полтавську

Виявляється, що молодята очікували гостей і готували банкетний стіл. До речі, свою обраницю шоумен вже знайомить зі своїми зірковими друзями.

Цікаво, що після одруження з Катериною, Володимир майже не згадує свою першу дружину Олену, лише час від часу присвячує публікації своїм двом діткам. Бувши у шлюбі з Христиною Горняк, його колишня часто фігурувала на сторінках соціальних мереж ведучого. І далеко не в гарному світлі. Остапчук часто ділився емоціями стосовно мами його дочки та сина. На його думку, у них не складалося налагодити гармонійне спілкування батька з малюками після розриву. Проте зараз все виглядає так, начебто негаразди було вирішено.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук раніше у сторіз розповідав, що не проти стати знову татом. Він ще б хотів привести у світ двійко діток, але не уточнив, чи це лише мрія, чи вже справжня ціль.

 

Поділитися