Рубрики: Новини

День народження доньки Зеленського: найкраща подруга Олександри розповіла про їхні стосунки всередині родини

Донька чинного українського президента Володимира Зеленського сьогодні святкує свій день народження. Найкраща подруга Олександри розповіла цікаві факти з її життя

Сьогодні, 15 липня, свій день народження святкує донька чинного українського президента Володимира Зеленського Олександра. Дівчині виповнилось 19 років, а в такі складні часи вона попри все продовжує будувати шлях у світле майбутнє. Нині донька Володимира та Олени Зеленських навчається в одному зі столичних університетів. Дівчина не веде особисті сторінки у соціальних мережах, а тому про новини з її життя дізнатись важко.

Втім, у новому випуску шоу “Сніданок. Вихідний” донька Олени Кравець Марія розповіла доволі багато цікавого про свою подругу Олександру. Нагадаємо, що за часів, коли Володимир Зеленський та його сценічна “дружина” Кравець разом виступали з командою, їхні діти також дружили. Тоді у доньки актриси з’явилась можливість краще познайомитись з Олександрою Зеленською.

Марія Кравець пригадала, що дівчина завжди була душею компанії – неважливо, де вона була, але навколо неї усі завжди сміялись та веселились. Донька Олени Кравець зізналась, що з Олександрою всі завжди хотіли дружити, а поруч із нею постійно було багато людей. Дівчина зізналась, що ті часи вона пригадує з легкою та приємною ностальгією.

Марія Кравець пригадала дружбу з Олександрою Зеленською

Крім того, розповіла дівчина і про те, якими пам’ятає стосунки всередині родини президента Володимира Зеленського. За словами Марії Кравець, Олександра завжди була “татовою донькою”. Хоча з мамою у дівчини теж складались чудові та гармонійні стосунки, все ж із батьком у неї був  міцніший зв’язок.

Подруга президентської доньки також зізналась, що для Олександри особливо важко те, що відбувається зараз. Ймовірно, Марія Кравець мала на увазі той факт, що донька Володимира Зеленського майже не бачиться зі своїм батьком.

Поділитися