Віталій Козловський розповів, коли поїде на “нуль”: співаку лишилося недовго бути у тилу. Всі подробиці

Популярний співак Віталій Козловський нині у лавах ЗСУ. Артист розповів, як пройшли навчання та поділився новиною про те, коли поїде на фронт.

Популярний співак Віталій Козловський не став відсиджуватися у тилу та сміливо прийняв повістку. І хоча хейтери закидали йому те, що це все робиться тільки заради піару, артист поставив на місце всіх, показавши кадри з навчання.

Побував знаменитий чоловік і на полігоні, і дізнався, що таке стрижка по-армійськи, і потренувався тримати зброю у руках. Нині ж його відпустили на пару днів додому, адже зовсім скоро він відправиться на “нуль”, тобто на фронт. Після короткого відпочинку виконавець буде приймати присягу і піде на розподіл.

Віталій Козловський розповів про свій перший заробіток до популярності
Віталій Козловський розповів, коли поїде на фронт після навчання

Планів перед від’їздом на передову у Віталія повно. Він хоче встигнути записати нову пісню і вже знає, що композицію будуть довершувати, поки сам боронить державу. Також знаменитості потрібно доекіпіруватися, а ще він хоче приїхати до побратимів з бригади з тепловізором.

Разом із цим Козловський зізнається, що настільки звик до нового життя зі зброєю у руках, що навіть ніяково тримати нині мікрофон. Закликав також популярний чоловік дякувати нашим захисникам, чию роботу тепер він знає зсередини:

“Такий час: за кожен крок і кожний подих треба дякувати військовим і підтримувати їх”, — написав артист.

У коментарях його прихильники всіляко намагаються підтримати і пишуть:

  • “Віталій, так тримати, але завжди думай і про себе більше. Бережи себе після присяги та знай, що тебе чекають, вірять у твоє сильне серце та мужність”
  • “Мужній вчинок, який заслуговує пошани! Пишіть чим ми можемо допомогти вам і вашим побратимам. Слава народу України!”
  • “Наша улюблена зірочка, повертайся до нас, ти один з найкращих людей на планеті”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини