Рубрики: Новини

Олена Мозгова показала чоловіка, до якого пішла від Пономарьова: справжній козак у пікселі з медовим голосом

Відома продюсерка та екс-дружина Олександра Пономарьова, Олена Мозгова, розповіла про своє сімейне життя. Як познайомилася зі своїм чоловіком та наскільки він молодший від неї?

Олена Мозгова. Героїня цього матеріалу має дуже цікаве та непересічне особисте життя. Після карколомного розлучення з Олександром Пономарьовим, вона зустріла свою справжню половинку, співака Володимира Ткаченка.

Історія кохання цієї пари починається у 2006-му році. Тоді навіть друзі продюсерки не повірили, що почуття у неї з молодим чоловіком — справжні. Пускали навіть чутки про те, що начебто обранець зірки з нею тільки через гроші, адже є різниця у віці і досить нетипова. Це той випадок, коли жінка старша за свого коханого на цілих 9 років.

Втім, час йшов і всі побачили, як сильно Володимир кохає свою милу. Навіть довелося пожертвувати спілкуванням з власними батьками. У 2015-му році артист розповідав, що важко підтримувати з ними теплі стосунки. У мережі гуляла інформація про те, що начебто мама зірки навіть думала про те, що її сина ледь не приворожили. Настільки ця історія стала популярною, що навіть екстрасенси розбиралися, чи дійсно це так.

Підігрівало фантазію злих язиків і те, що пара довгий час не укладала законного шлюбу. І звісно, всі грішили на Володимира, що начебто він не бажає йти до РАГСу. Проте, все виявилося куди більш цікаво, коли спливла інформація про те, що насправді це Олена не поспішає прикрашати свою тендітну ручку обручкою.

Та згодом весілля таки було, а ще й довгоочікуване поповнення у родині. У подружжя з’явилася маленька принцеса. Минулого ж року вона лишилася з мамою чекати тата, коли той пішов захищати рідну землю. Всі прихильники відзначили, що співаку дуже личить піксель.

Володимир Ткаченко у формі захисника

 

Поділитися