“Вас самих від себе ще не нудить?”: продюсерка Олена Мозгова розкритикувала своїх колег з шоу-бізнесу

Українська продюсерка Олега Мозгова різко з негативом відреагувала на вихваляння деяких зірок з шоу-бізнесу. Вона вважає, що хизуватися своїми нагородами - не правильно.

Українська продюсерка Олена Мозгова розкритикувала в Мережі своїх колег по бізнесу. Справа в тому, що українські зірки зараз часто виступають з благодійними концертами та займаються волонтерською діяльністю, допомогаючи українській армії своїми донатами та зібраними коштами за виступи. За це зірки отримують певні винагороди та не пропускають можливості поділитися своїми досягненнями перед прихильниками в Мережі.

Саме це стало причиною критики в їхню сторону від Олеги Мозгової. Жінка заявила, що їй соромно за наших зірок, бо вони знаходять час для хизувань, коли будь-яка розкіш сприймається нашим народом в нетивному ключі. Продюсерка каже, що їй соромно також за українських зірок, які хизуються своїми відзнаками за допомогу українській армії. На її думку – це найменше, що вони можуть зробити для України.

Олена Мозгова розкритикувала українських зірок
Олена Мозгова розкритикувала українських зірок

“Коли я бачу, як хтось показує свої нагороди та відзнаки – мене аж верне. Вас самих від себе ще не нудить? Народні, заслужені, для чого це виставляти? Чи не соромно вам за свої “значні” заслуги?”, – написала продюсерка в одній із соціальних мереж.

Прихильники Олени підпимали її в цих словах, як виявилося, їм це також не подобається. На думку більшості, такі речі потрібно робити тихо і без розголосу, щоб ніхто цим не вихвалявся:

  • “Я думала, що це тільки мене дратує”,
  • “Так, я не розумію, для чого ці понти? Ми всі робите все тихо і не кричимо про свої досягнення в інтернеті на всі сторони, але хтось без цього жити не може”,
  • “Мене тошнить він таких зірок і від таких політиків, суцільна показуха”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини