Рубрики: Новини

Влад Яма повертається: суддя “Танців з зірками” розповів про повернення в Україну з США, де блукав смітниками

Відомий український хореограф Влад Яма знову натякнув прихильникам в Мережі на своє повернення до України. Що саме це означає – поки залишається невідомим.

З початком повномасштабного вторгнення зірка “Танцюють всі” та “Танці з зірками” Влад Яма переїхав до Штатів разом зі своєю родиною. Чоловік публікує подробиці зі свого особистого життя в Мережі, але прихильники артиста не дуже задоволенні таким його рішенням.

Влада Яму називають зрадником України, який побоявся залишитись на рідній землі, але чоловік не дуже реагує на критику у свій бік. Постійний хейт не заважає йому показувати свій відпочинок з друзями, або відвідини благодійних вечорів у Штатах, але цього разу Влад Яма вже вдруге натякає своїм прихильникам на повернення до рідної землі.

Вперше натяки на повернення були у вигляді фотографій з минулого життя. Чоловік публікував знімки з програми “Сніданок з 1+1” та інші фотографії, які вказували на те, що артист знаходиться в Україні, але цього разу натяк прозорим, як ніколи.

Влад Яма натякнув на повернення в Україну

Яма опублікував відео, на якому бджола намагається полетіти, але в неї це не зовсім виходить. Хореограф підписав це дійство наступними словами:

“І я обовʼязково полечу. І в Україну також”.

Чи справді Влад Яма збирається повертатися на рідну землю – невідомо. Також загадкою залишається інформація про те, коли він збирається це зробити, але, схоже, чоловікові тут не дуже раді. Прихильники в Мережі бажають Владові залишатися в Америці, бо в Україні від нього немає жодної користі, але Влад активно “підчищає” коментарі, створюючи про себе лише хороше враження. Якщо відкрити декілька з останніх знімків чоловіка, то під ними немає жодного негативного коментаря.

Поділитися