Найтаємніший артист українського шоу-бізнесу став копією Олега Винника у новому кліпі: у вовчиць новий вожак

Поки Олег Винник відсиджується в Німеччині і дає інтервʼю, в якому розповідає про складнощі у житті, в Україні активно створюються заміни головного вожака країни.

Днями Олег Винник дав своє перше інтервʼю за півтора року, в якому розповів подробиці зі свого особистого життя і чому він зник на такий довгий період. Прихильників не дуже потішили відповіді артиста на прості запитання про допомогу Україні, розголос повномасштабного вторгнення і таке інше, зазначивши, що Олег живе у своєму власному світі.

Поки чоловік сидить за кордоном і не планує повертатися, в українському медіапросторі все більше артистів проявляють бажання стати кращою заміною Олега Винника. В медіапросторі вже давно зʼявився загадковий артист, на ім’я DICKOMAN, але ніхто не знає, як він виглядає через величезний шолом на обличчі. Однак це не завадило артисту скопіювати Винника у своєму новому кліпі.

В Мережі зʼявилася заміна Олену Виннику
В Мережі зʼявилася заміна Олену Виннику

Цього разу хлопець опублікував новий кліп на пісню “День народження”, в якому повністю повторив образ головного вожака країни та навіть пісня потрапила під схожий репертуар. Довге біляве волосся, шкіряна куртка та штани – головні атрибути образу Олена Винника, які приміряв на себе загадковий DICKOMAN. Прихильники в коментарях зазначили, що хлопець може стати справжньою заміною артиста.

  • “Та яка різниця чи схожий цей хлопчина на Винника, чи ні. Головне, що пісня гарна. Слухайте в день народження і в будь-який інший день для покращення настрою допоки немає ще мирного неба на нашій рідній землі”,
  • “Олег Винник, чи Діскомен? Виндіс чи Дісвин? Може Олег Діскомен? Інтрига!”,
  • “Бог дав талант Виннику, як співаку, але забув наділити розумом, серцем і характером, як людині. Загублена Душа!”, – пишуть користувачі в Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини