Рубрики: Новини

Леся Нікітюк зізналася, чи спілкується з Притулою після його відходу з “Хто Зверху?”: обставини їх розлучили

Тандем Лесі Нікітюк та Сергія Притули підкорив не одного українця, але після того, як Сергій Притула покинув проєкт "Хто Зверху?" їхні дороги розійшлися. Леся розповіла, чи підтримує вона звʼязок з чоловіком.

Леся Нікітюк стала партнеркою Сергія Притули у проєкті “Хто Зверху?”, але так трапилося, що зараз Леся залишилася без незмінного ведучого. Річ у тім, що Притула вирішив присвятити себе більш важливим справам, ніж зйомки у проєктах – чоловік активно займається волонтерством і допомагає усіляко наблизити нашу перемогу.

В соціальних Мережах Сергія та Лесі складно побачити якусь комунікацію один з одним, тому прихильники вирішили поцікавитися, чи спілкується Леся зі своїм екранним “колишнім”, чи більше в них немає нічого спільного. У відповідь на це запитання зірка вирішила опублікувати спільне фото з Притулою, де вони ніжно по-дружньому обіймаються.

“Ну звичайно спілкуюся. Сергій Дмитрович”, – написала Леся.

Леся Нікітюк розповіла, чи спілкується з Сергієм Притулою

Після відходу Сергія Притули Новий канал оголосив кастинг на нового телеведучого шоу. Тривалий час прихильники думали над тим, хто ж може зайняти пост Сергія Притули та по-справжньому гідно його замінити, аж тут стало відомо: новим ведучим проєкту “Хто Зверху?” буде зірка серіалу “Київ вдень та вночі” та блогер Богдан Шелудяк.

Деякі прихильники проєкту були не дуже задоволені, але більшість вважають, що Богдан зможе принести в проєкт новий погляд на багато речей під час конкурсів, комунікації з гостями та Лесею. Віддані фани переконані, що потрібно давати дорогу всьому новому, щоб в молодих артистів та телеведучих був шанс показати себе.

Відомо, що зйомки перших випусків з Богданом та Лесею вже відзняті, тому залишається чекати повноцінного релізу на телебаченні та у соціальних мережах.

Поділитися