Рубрики: Новини

“Поки не можу подолати”: Дмитро Монатік розповів, яка залежність не дає йому спокійно жити багато років

Відомий співак Дмитро Монатік нещодавно дав інтерв'ю Славі Дьоміну, розповівши про особисте. Дізнайтеся, якої звички хоче позбутися артист і чому побоюється через це за своїх дітей.

Співак Дмитро Монатік став неймовірно відомим виконавцем на теренах України. Запальна музика і неймовірні танці зробили з нього суперзірку. У багатьох прихильник його образ асоціюється зі здоровим способом життя та спортом, адже треба мати неабияку підготовку, щоб співати на сцені, а ще й виконувати карколомні номери.

Втім, є маленький грішок і за цим виконавцем. Виявляється, у нього є одна звичка, яка ще з юності спокушає. І це — паління.

Дмитро Монатік зізнався, з якою залежністю зараз бореться

Як зізнався Дмитро, ще у юності він пристрастився до цього і навіть намагався приховувати свою звичку від батьків, коли ще був зовсім юним. Він повідав Славі, що під час домашніх вечірок вдома часто веселощі супроводжувалися цим зовсім некорисним заняттям. А щоб батьки не дізналися про те, яка хмара диму вирувала помешканням, він смажив вдома картоплю, аби перебити сморід. Разом із цим Монатік припускає, що мама з татом могли просто не помітити, адже й самі інколи зловживали цим.

Співак зазначає, що дуже би хотів стати повністю на шлях здорового способу життя, як, наприклад, його дружина Ірина, яка взагалі ніколи навіть не пробувала паління, але у нинішній ситуації, коли кожен день нерви на межі, це дуже важко зробити.

“Поки не можу подолати”, — розповідає селебріті.

Щодо дітей, то зірковий чоловік припускає, що вони колись можуть взяти з нього приклад. Звісно, його це взагалі не радує. Але сильно сварити їх чи накладати якісь заборони зірковий татко не планує, а навпаки: хоче серйозно обговорити всі аспекти та попередити про пагубні наслідки.

Поділитися