“Яка краса”: Неля Шовкопляс капітально схудла та засвітила витягнутий силует у дизайнерській сорочці

Неля Шовкопляс підкорила своєю пишною вродою багатьох українців. Проте, зірка показала нове фото, де виглядає достатньо стрункою. Невже фанатів ведучої чекають зміни?

Неля Шовкопляс стала однією з небагатьох зірок українського шоу-бізнесу, яка пішла проти стереотипів. Здається, небагато ведучих у нашій країні може похизуватися, що пробилися на екран завдяки своїй нетиповості. До її приходу на “1+1” знаменитістю з пишною вродою була Руслана Писанка.

Втім, ведуча натякає, що хоче бути стрункішою. Нещодавно вона показала у сторіз нову світлину у дизайнерській білосніжній сорочці, з натуральних матеріалів, яка видовжує силует знаменитості завдяки своєму крою. Приміряла цю річ дикторка завдяки дизайнерській групі Андре Тана.

“Ох, яка краса мені надходить”, — пише натхненно Неля.

Неля Шовкопляс капітально схудла та засвітила витягнутий силует

Річ і дійсно підкреслює вроду Шовкопляс. Завдяки запасній поличці справа, ріст зірки витягується, а об’єм уходить на другий план. Заміксувала зірка такий незвичний предмет гардеробу разом із яскраво-синіми штанами, моделі палаццо, які зараз просто хіт весняно-літнього сезону.

Неля Шовкопляс показала свою маму
Неля Шовкопляс капітально схудла та засвітила витягнутий силует

Загалом ведуча вдосконалила свій типовий стиль. Раніше вона носила пишні сукні та насичені відтінки, які фокусують погляд на її талії. Також не дозволяла собі Неля і розслаблених фасонів. Та зараз дикторка змінила погляди на свій образ, довершивши його розпущеними локонами з легкими кучерями.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс від вересня 2017-го року веде ранкову передачу на “1+1”. Її знають, як обличчя “Сніданку”. Відомо, що селебріті давно одружена, має двійко дітей: Тимофія та Матвія. І хоча зірку підозрювали у романі з Єгором Гордєєвим, проте, всі чутки популярна жінка з легкістю спростувала.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини