Рубрики: Новини

Ігор Кондратюк зізнався, чи думав колись про розлучення зі своєю дружиною Городецькою: “Шлюб був на межі”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк прокоментував стосунки та подружнє життя зі своєю коханою Олександрою Городецькою. Зіркова пара разом вже багато років

Не так давно відомий український продюсер Ігор Кондратюк дав інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна. Знаменитість відповів на чимало цікавих запитань. Звісно у ході розмови не можна було уникнути теми, яка цікавить багатьох шанувальників – особисте життя. Так, ведучий поцікавився у свого гостя, чи були колись у нього проблеми з дружиною, а знаменитість чесно відповів, що скандали бувають у кожній родині.

“Ви дуже багато років одружені. Скільки разів за ці роки шлюб був на межі?” – поцікавився у Кондратюка Слава Дьомін, а той йому відповів: “На межі – ні разу, а так, щоб непорозуміння, – бували”.

Крім того, уточнив відомий український продюсер, що так званих домашніх сварок у нього з дружиною майже не було. Оскільки зіркова пара працює разом, то вони можуть сваритись через непорозуміння саме у робочих моментах. Кондратюк поділився, що колись в Олександри Городецької не збігалась думка з чоловіком стосовно спільного проєкту. Тоді, пригадує продюсер, “іскри летіли”.

Олександра Городецька та Ігор Кондратюк вже багато років разом і виховують трьох дітей

Крім того, знаменитий продюсер висловився про те, що він не вміє розділяти роботу та стосунки, особливо коли подружжя працює над спільною справою. За словами Кондратюка, він не відчуває себе “тумблером”, який можна дуже просто перемкнути та переналаштувати на “сімейну” хвилю. Ба більше, знаменитість заявив, що не вірить людям, які запевняють, що вміють залишати роботу на роботі.

Нагадаємо, що двоє старших синів відомого українського продюсера живуть та працюють у Києві, а от їхня з дружиною молодша донька навчається за кордоном. Дівчина здобуває освіту на другому курсі американського університету та планує стати інженером космічних систем.

Поділитися