Рубрики: Новини

“Купа проблем”: співачка Даша Астафʼєва зізналася, чому приховує особистість свого коханого

Нерідко зірки українського шоу-бізнесу відмовляються показувати свої стосунки на загал. До числа таких артистів потрапила й Даша Астафʼєва, але співачка свою позицію пояснила.

Відома українська співачка, блогерка і волонтерка Даша Астафʼєва вже тривалий час перебуває у стосунках з чоловіком, про якого геть нічого не розповідає. На офіційній сторінці зірки можна побачити лише коротенькі згадки про нього, але ні обличчя, ні імені ніхто з прихильників не знає. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чому Астафʼєва не афішує особисте життя.

За словами зірки, в неї вже був гіркий досвід публічних стосунків, які нічим хорошим не закінчилися. Саме це стало основною причиною її мовчання про таємничого коханого. Даша додає, що варто бодай щось розповісти про коханого або показати його обличчя, аж раптом знайдуться ті, хто точно його знає і ця інформація ніколи не буває приємною.

“Завжди зʼявляються хейтери, які щось про твого коханого знають і він точно бандит, поганий авантюрист і таке інше. Щастя любить тишу”, — розповідає Даша.

Даша Астафʼєва розповіла, чому приховує коханого від публіки

Не дивлячись на те, що розкривати подробиці особистості і називати імʼя свого коханого вона не хоче і не планує, співчка розповіла, що він молодший за неї, але це ніяк не заважає їхнім стосункам. Астафʼєву ледь не кожного дня дивує його виховання, манери а також вміння поводити себе з жінкою. В його руках вона почуває себе по-справжньому у безпеці і він став першим чоловіком, який не проявляє до неї конкуренцію і бажання бути кращим у всьому.

“Він просто казковий джентельмен. Це перший чоловік, який зі мною не змагається. Хоч у нас і є різниця у віці, але він завжди каже, що я маленька і це такі слова, які одразу ставлять тебе на своє місце”, — додає зірка.

Поділитися