37-річна Даша Астаф’єва вперше розповіла про свій досвід вільних стосунків: “Я ціную”

Зірка українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва розповіла про свій досвід вільних стосунків та її негативне ставлення до такого виду відносин.

Зірка Даша Астаф’єва завітала в якості гості на програму “Срач”, де запрошені гості разом з постійними учасниками Андрієм Лузаном, Валентином Міхієнко і Миколою Зиряновим обговорюють якісь питання від аудиторії, говорячи “за” чи “проти” вони якоїсь теми. Цього разу учасники обговорювали декілька тем, однією з яких стала тема вільних стосунків.

Даша Астаф'єва розповіла, чому не підтримує вільні стосунки
Даша Астаф’єва розповіла, чому не підтримує вільні стосунки

Даша Астаф’єва розповіла про свій досвід вільних стосунків. Як розповідає дівчина, вона вже досягла того віку, що інтимне життя – не найголовніше у стосунках. Вільні стосунки – це коли ви не офіційно разом і можете одночасно зустрічатися з декількома людьми. Коли в людей є якісь проблеми, але є спільні звички, сімейні цінності, щось таке, що вони роблять вдвох, то в їхні відносини зберігаються ще багато років. У вільних стосунках, які будуються лише завдяки тілесній близькості немає спільного майбутнього.

“В мене були відносини, які були дуже крутими, в нас були традиції, звички та багато іншого, але це був виняток в стосунках. Роблячи висновки, я розумію, що тілесний контакт може для когось стати крахом”, – розповідає Астаф’єва.

Даша Астаф'єва розповіла про свої вільні стосунки
Даша Астаф’єва розповіла про свої вільні стосунки

Далі дівчина розповіла про важливість не лише близькості у ліжку, але й щось інше. Зірка поділилась, що в неї були стосунки, що були прив’язані лише до близькості, Даша готувала йому сніданок, але між ними не було якогось класного зв’язку. З часом вона зрозуміла, що це ніяк не закінчиться добре і запропонувала припинити ці вільні стосунки.

Через те, що її вільні стосунки не були вдалими, вона не думає, що з цього в загальному може вийти щось хороше. Дівчина дотримується позиції, що людей має об’єднувати щось більше, ніж разом проведена ніч.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини