Рубрики: Новини

Влад Яма несподівано показався з сином на березі Одещини, а тільки в США були: “Нікому нічого не винні”

Відомий український танцюрист Влад Яма, знову сколихнув мережу новим фото із сином в Україні. Невже він все ж таки повернувся до Батьківщини? 

Нещодавно танцівник Влад Яма потрапив у незрозумілу ситуацію. Хореограф виклав фото у соціальні мережі на фоні локації проекту “Твій день” на 1+1 та коротко підписав: “Вдома”. Але в Україну він стовідсотково не приїздив.

Можемо зробити висновок, що фото було архівним та, скоріш за все, створено ще до повномасштабного вторгнення. Що хотів сказати артист, так і не було відомо.

Але невже ситуація повторюється?

Влад Яма виклав у мережу знімок з України

Відомий хореограф Влад Яма опублікував миле фото із своїм синочком на фоні піщаного обриву. Цікавим фактом є те, що артист вказав геолокацію “Санжійка, Одеська область”.

Звісно, підписників збив з пантелику підпис до фото, бо тільки нещодавно Влада з сином бачили у США. Тож скоріш за все, фото виявилося також архівним.

Одна з вірних підписниць відповіла на історію Влада:

“Ми нікому нічого не винні, окрім своїх дітей”

Влад Яма виклав фото із Одещини разом із сином

На ці слова хореограф відповів, що завжди знав про рівень усвідомленості та інтелекту підписників. Але більше ніяких деталей, на жаль, так і не було висвітлено.

Нагадаємо, що раніше Юрій Горбунов поділився тим, що був здивований поведінкою Влада під час війни. Але згодом зазначив, що не має наміру засуджувати хореографа. Ведучий висловив припущення, що Влад Яма, мабуть, залишиться в США, і вже там будуватиме своє майбутнє.

Також про позицію відомого танцюриста висловив і Віталій Козловський:

“Я не підтримую його і не звільняю його від відповідальності. Його рішення перебувати в іншій країні – це його власна справа, і він сам відповідає за свою родину. Я не знаю, яке сьогодні відчуття бути батьком, відповідальним за виховання дітей. Я б не зміг жити в іншій країні. Це все, що я можу сказати. Недоречно звинувачувати своїх співвітчизників сьогодні”.

Поділитися