Єфросиніна розповіла, що не спілкується з Горбуновим: чорна кішка між Машею та Юрою пробігла 2 роки тому

Машу Єфросиніну підозрювали у романі з Юрієм Горбуновим, проте нині зірка розповіла, що не спілкується з колишнім колегою. Що ж сталося між колись дружніми знаменитостями?

Маша Єфросиніна і Юрій Горбунов стали одними з найпопулярніших ведучих сучасності. Прославив обох “Підйом”, ранкове шоу на “Новому каналі”. Зірок навіть вважають одним з найкращих тандемів, які колись були у студії легендарної передачі. Тоді їм активно приписували прихильники роман, адже “хімія”, яка виникала між шоуменом та популярною брюнеткою передавалася через екран.

Маша Єфросиніна розповіла, скільки років не спілкується з Горбуновим

Проте, сама Марія спростовувала всі плітки про відносини з колегою, зазначивши, що їй довелося ледь не вмовляти майбутнього чоловіка Каті Осадчої працювати з нею. Він дуже здивувався кандидатурі дівчини, з якою йому потрібно було проходити проби.

Крім цього, Єфросиніна пригадувала, що на момент старту спільної роботи на “новому каналі”, її партнер по проєкту був одруженим та виховував дитину з коханою. Тому, окрім дружніх відносин вона ні на що інше не могла і розраховувати.

Втім, схоже, між знаменитостями пробігла чорна кішка. Засвідчила це ведуча у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі, де розповіла, по-перше, як ставиться до новини про 33 мільйони, які можуть бути витрачені на зйомки серіалу під егідою Горбунова. Маша зазначила, що Юрій, виявляється, припинив для неї своє існування ще у 2021-му році. Що сталося між колишніми друзями — не відомо.

Маша Єфросиніна розповіла, скільки років не спілкується з Горбуновим
Маша Єфросиніна розповіла, скільки років не спілкується з Горбуновим

Сам же Юрій давно вже не згадував свою компаньйонку по “Підйому”. Ні добрим, ні злим словом. Цікаво, чому селебріті обірвали зв’язки, хоча й раніше товаришували сім’ями.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна також побила горщики зі Златою Огнєвіч та розповіла, що вона негативно висловлювалася про її діяльність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини